Oho
Katso videot!

Kyynelvaroitus: Nainen pelasti ja opetti hurjasti loukkaantuneen pesukarhun kävelemään ja uimaan!

03.02.2017 12:09

Kuka ei rakastaisi eläimiä? Yhdysvaltalainen Dorothy meni äärimmäisyyksiin pelastaakseen golf-onnettomuudessa loukkaantuneen pesukarhun. Trouper-pesukarhu oli väärässä paikassa väärään aikaan, kun se sai golfpallosta päähänsä.
Onnettomuuden seurauksena se sokeutui ja sai aivovamman. Dorothy ei kuitenkaan voinut jättää villieläintä oman onnensa nojaan, joten hän päätti antaa Trouperille kodin. Valitettavasti Pohjois-Carolinan lain mukaan villieläimien hoitaminen on laitonta.

Joko Dorothyn olisi pitänyt päästää Trouper vapauteen tai lopettaa se. Jälkimmäinen ei kuitenkaan ollut vaihtoehto, joten Dorothy myi omaisuutensa ja muutti Trouperin kanssa Floridaan.

Tänä päivänä Trouper on onnellinen pesukarhu. Dorothy opetti sen kävelemään sekä uimaan. Dorothy syöttää, pesettää ja viilaa jopa karvaisen ystävänsä kynnet, jotta ne eivät kasva liian pitkiksi ja hankaloita kävelemistä.

Trouper on myös eläinlähettiläs. Se vierailee esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa, joissa nuoria opetetaan arvostamaan villieläimiä.

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!