Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Shalom Blac

Kyynel vierähtää rohkeudesta – päänsä ja kasvonsa öljypalossa vaurioittanut nainen antaa ihastuksensa pestä meikkinsä ja poistaa peruukkinsa!

Nigerialaissyntyinen Shalom Blac joutui yhdeksänvuotiaana onnettomuuteen, jossa hänen päälleen kaatui kiehuvaa öljyä. Hänen päänsä, kasvonsa, kätensä sekä ylävartalonsa paloivat ja jättivät jälkeensä vakavia palovammoja. 

Oli aika, kun Shalom häpesi arpiaan niin pahasti, ettei hän suostunut menemään lähikauppaan ilman meikkiä tai peruukkia. Pään arpikudoksen vuoksi Shalomille ei kasva hiuksia. 

Vuosien henkisen työn jälkeen Shalom opetteli rakastamaan itseään. Nykyään hän on menestynyt videobloggaaja ja hänen meikki- ja hiustutoriaalejaan on katsottu lähes 60 miljoonaa kertaa. Pelkästään 9 miljoonaa katselukertaa on tullut viimeisen neljän päivän aikana. 

Viime viikolla julkaistulla videolla Shalom kertoo taistelustaan itsetunto-ongelmien kanssa, onnettomuudestaan ja tunteistaan uutta ihastusta kohtaan. 

Mikä sitten tekee videosta niin koskettavan?

Shalom antaa ihastukselleen meikinpoistoliinoja, joilla hän paljastaa naisen palaneiden kasvojen arvet. 

- Tunnen itseni niin etuoikeutetuksi, että saan olla osa jotain tällaista, Jay kertoo. 

Shalom kertoo, että nykyään hän on sen verran sinut itsensä kanssa, että hän uskaltaa poistua kotoaan meikittä. Vaikka Shalom on esintynyt useilla videoillaan ilman peruukkia, ei hän ole koskaan lähtenyt kotoaan ilman sitä. 

- Seuraavaksi haluaisin, että ottaisit peruukkini pois, Shalom kertoo Jaylle, joka tekee työtä käskettyä. 

Miehen reaktio on täydellinen. Hän kertoo Shalomille kuinka upea ja kaunis hän on. Rohkeudesta puhumattakaan. 

- Alan itkemään, mies saa sanottua. 

Video kestää yli 20 minuuttia, mutta on jokaisen arvoinen. 
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
youtube

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!