Oho
Katso kuvat!
tb

Kuvankaunis Instagram-malli kertoo karmeimmista Tinder-kokemuksistaan: Yksi tippui tuolilta, toisesta tuli stalkkeri

20.09.2019 21:05

Tässä on Jodie Weston, kaunis 26-vuotias sinkkuneito Isosta-Britanniasta. Instagramissa suosittu (+ 42 000 seuraajaa) Jodie kertoo olevansa "Tiskijukka ja glamour-kuningatar". Hän on myös listannut profiiliinsa, missä tv-ohjelmissa hänet on nähty: MTV Love Squad, Rich kids go skint, One eating with my ex....

Nyt Jodie on ylittänyt uutiskynnyksen paljastamalla karmeat Tinder-kokemuksensa Daily Starille. Itse asiassa deittikokemukset olivat niin kamalia, että hän poisti sovelluksen puhelimestaan varsin pian.

Kaunis nainen ei löytänyt sammakoista prinssiä, mutta mieleen nämä treffit varmasti jäivät.

Yksi deittikumppani putosi tuolilta, sillä hän nojasi liikaa eteensä ja tuijotti Jodien tissivakoa. Toinen vei katsomaan kauhuelokuvaa. Myöhemmin miehen vaimo tuli vastaan.

Stalkkeri

Kolmas kundi toi lahjaksi chihuahua-koiran! Kun Jodie ei halunnut ottaa koiraa vastaan, mies raivostui! Tästä kaverista seurasi muutenkin paljon harmia, sillä hän alkoi stalkkaamaan Jodieta.

Selvisi, että mies oli tappanut Jodielle tarjoamansa koiran antamalla sille karkkia ja suklaata ruoaksi. Miestä ei onneksi ole näkynyt sen jälkeen, kun hänet poistettiin vartioiden toimesta Jodien kotitalolta. 

Vapaa kaunotar - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If I Had An Album This Would Be The Cover 🖤🎵📸 @rgzgcreative #thighhighboots #eatingwithmyex #canarywharf

A post shared by Jodie Weston (@missjodieweston) on


 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!