Oho
Katso videot!

Kurki ja alligaattori ottivat toisistaan mittaa - kumpi jänisti ensin? Katso video!

21.05.2018 18:30

Sivustakatsoja oli huolissaan, kun hietakurki ja alligaattori ottivat toisistaan mittaa Floridassa. Tilanne sai kuitenkin yllättävän lopputuloksen, kun alligaattori jänisti ja pakeni paikalta.

Kalastaja oli ajamassa kotiin, kun hän havaitsi erikoisen tilanteen kaduvarressa Sanfordissa. Alligaattori seisoi keskellä tietä ja näytti vaanivan nurmella seisovia kurkia. Hän päätti kuvata uhkaavalta vaikuttavan tilanteen puhelimellaan.

– Eräänä sateisena iltapäivänä olin ollut kalassa läheisen sillan alla. Kun olin lähdössä, ajoin sataman vieressä sijaitsevan Gator's Riverside Grillin ohi, videon kuvaaja selittää: 

– Alligaattori vaani kurkia, ja se käveli aivan autoni edestä. Kun otin puhelimeni esiin, tajusin olevani todistamassa niiden välistä pattitilannetta.

Pian selvisi, ettei katsojan tarvinnut olla lintujen puolesta huolissaan, sillä ne eivät siipeänsä hetkauttaneet. Pian yksi hietakurjista alkoi marssia aggressiivisesti kohti alligaattoria, jolloin peto katsoi parhaaksi ottaa jalat alleen. Lintu seurasi vielä alligaattorin perässäkin varmistaakseen, että tämä todella poistuu paikalta.

Lähde: YouTube

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!