Oho
Katso videot!

Kumppanuusrobotti tarjoaa rakkauttaan ehdoitta - katso video!

28.12.2018 21:01

Oletko kyllästynyt etsimään "Sitä oikeaa"? Japanilainen start up -yritys tarjoaa sinulle vaihtoehtoista kumppania, rakkauttaan ehdoitta tarjoavaa robottia. GROOVE X on kehittänyt kumppanuusrobotin, joka on ohjelmoitu saamaan yksinäiset ihmiset tuntemaan olonsa rakastetuksi. Lasten pehmolelua muistuttava, suloinen Lovot lupaa "houkutella esiin kykysi rakastaa".

– Kun kosketat Lovotia, halaat sitä, tai vaikka vain katsot sitä, tunnet välittömästi olosi rentoutuneeksi ja mielesi paremmaksi. Tunne on samankaltainen kuin rakkaus toista ihmistä kohtaan, yhtiön verkkosivuilla kerrotaan.

– Lovot reagoi mielialoihisi ja tekee kaikkensa täyttääkseen sinut ilolla ja antaakseen sinulle energiaa. Se ei ehkä ole elävä olento, mutta Lovot lämmittää sydämesi. 

2 700 euroa

Lovot, sanojen "love" ja "robot" yhdistelmä, käyttää tekoälyä imitoidakseen ihmisten tunteita. Kun Lovotin ottaa kainaloon, se nukahtaa. Kun robottia kutsuu nimellä, se tulee luoksesi. Robotti ei tosin suoriudu arjen askareista, kuten kotitöistä, joten aivan tasa-arvoista kumppania siitä ei itselleen saa. 

Lovot, jota on myynnissä useissa kirkkaissa väreissä, maksaa noin 2 700 euroa. Asiakkaille, jotka haluavat personoida robottinsa, on tarjolla laaja valikoima asuja ja asusteita, joihin Lovotin voi pukea. Yritys ottaa ennakkotilauksia vastaan ja ensimmäiset robotit lähetetään asiakkaille ensi vuonna.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Hulvaton video: Juha Laitilan parodia Donald Trumpista – mitä tapahtuu kun presidentti kohtaa ”Tiina Jylhän”?!

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!