Oho

Koulu kutsui drag queenin lukemaan lapsille!

03.03.2018 14:32

Drag queen ja ala-aste eivät yleensä kulje sovi yhteen. Paitsi Bristolissa, jossa drag queen kutsuttiin antamaan seksuaalikasvatusta ja jakamaan LGBT-tietoisuutta peruskoululaisille.

Parsons Streetin peruskoulu päätti kutsua drag queenin lukemaan lapsille koulun maailmanlaajuisena kirjapäivänä. Rehtori Jamie Barry kutsui Drag Queen Story Time-viihdyttäjän kouluun. Lasten kerrotaan viihtyneen hyvin, kun naisten vaatteisiin ja peruukkiin pukeutunut mies luki kirjoja ja lauloi heidän kanssaan. 461 oppilasta, iältään 3-11, kuuntelivat kiinnostuneina koomisia tarinoita muun muassa koirasta, joka halusi olla sammakko, ja prinsessasta, joka ei halunnut naimisiin.

Drag Queen Story Time on organisaatio, jonka edustajat lukavat lapsille varta vasten kirjoitettuja tarinoita, jotka hyödyntävät "lapsuuden sukupuolineutraaliutta". Koulutyöntekijä Rachael James toi myös omat 5- ja 7-vuotiaat lapsensa kuuntelemaan esiintyjää.

– Nuoret näkevät ystävänsä sellaisina, kuin he ovat. Harhaluuloja ja ennakkoluuloja syntyy vasta vanhemmalla iällä, hän toteaa:

– Lasten tulee saada kasvaa ystävällisiksi ja muita kunnioittaviksi ihmisiksi. Jos Drag Queen Story Time voi auttaa tässä, niin se on hieno asia.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!