Oho
Katso videot!

Kotilohali! Tämä jättiläismäinen nilviäinen on Magdalenan rakas lemmikki!

31.07.2019 19:33

Krakovasta, Puolasta kotoisin oleva nainen rakastaa lemmikkietanaansa yli kaiken. Magdalena Dusza halailee akaattikotilo Misiekiä päivittäin ja antaa sen levätä rinnuksillaan.

Dusza sanoo tienneensä pienestä tytöstä saakka, ettei kissa tai koira sopisi hänelle lemmikiksi. Kun hän näki Misiekin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

- Haaveilin jättiläiskotilon omistamisesta jo ala-asteella. Meillä oli biologian luokassa kotilo lemmikkinä ja rakastuin näihin uskomattomiin olentoihin.

"Helppo lemmikki"

Nainen adoptoi nilviäisen kuusi vuotta sitten lemmikkikaupasta, jossa se eli huonoissa oloissa. Misiek, joka tarkoittaa nallea, elää 150-litraisessa terraariossa Duszan kotona. Se syö enimmäkseen vihanneksia ja hedelmiä ja on omistajansa mukaan helppo lemmikki.

- Etanoilla ei ole kovin monimutkaista keskushermostoa, joten emme ole vuorovaikutuksessa samalla tavalla kuin kissojen tai koirien kanssa. Tämä ei kuitenkaan estä minua puhumasta Misiekille päivittäin.

Toki naisen epätavallinen lemmikkivalinta on saanut osakseen myös kummastusta.

- Saan myös negatiivisia reaktioita ja joitakin ihmisiä se iljettää. Joskus he yrittävät vitsaillen kysyä, aionko kokata ja syödä etanan, mutta rehellisesti sanottuna se ei ole minusta ​​hauskaa, hän sanoo:

- Näistä kommenteista huolimatta Misiekin omistaminen on hyvin epätavallinen, mutta palkitseva intohimo.. Koska ne ovat niin hitaita ja majesteettisia, niiden katseleminen rauhoittaa hermoja ja rentouttaa. Suosittelisin kaikkia hankkimaan itselleen oman jättiläiskotilon.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Inspiraatiota Justin Bieberiltä! Ex-vaimo tatuoi Amadeus Lundbergin niskan – ”Sattui kamalasti!”

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!