Korona kyykyttää lentoyhtiöitä - milleniaalit haalivat halpenevia lippuja: "Luuletko todella, että virus estää minua hyppäämästä lennolle?"

Oho | 13.03.2020 16:29

Koronavirus on vähentänyt lentomatkustustuksen kysyntää maailmanlaajuisesti, mutta kaikkien kaukokaipuuta tartuntariski ei ole sammuttanut. Erityisesti nuoret hyödyntävät koronapaniikin laskemia lentojen hintoja.

– Koen, että jos koronavirus muuttuu entistä vakavammaksi ja tappaa paljon ihmisiä, voin yhtä hyvin olla jossain pitämässä hauskaa. Ei ole hauskaa istua kotona murehtimassa, kommentoi 20-vuotias Ashley Henkel, joka on varannut itselleen kolme halpaa matkaa.

Henkel ei suinkaan ole ainoa, joka hyödyntää tavallista halvempia lipun hintoja. 31-vuotias Guy Monahan kertoi New York Postille, että hän on ostanut halvat lennot Japanin kesäolympialaisiin, jotka on määrä järjestää heinäkuussa.

– Olen pitänyt hintoja silmällä. Muutama kuukausi sitten edestakainen matka oli 1000 dollaria (890 euroa), mutta nyt se on 800 dollaria (712 euroa). Ja vaikka tapahtuma peruutettaisiin, pääsen silti Japaniin.

Riemua somessa

Monet millenniaalt ovat hehkuttaneet sosiaalisessa mediassa hyviä tarjouksia, joita he ovat COVID-19-paniikin ansiosta löytäneet.

– Luuletko todella, että koronavirus estää minua varaamasta lomaa ja hyppäämästä lennolle, 29-vuotias Jack Mulligan twiittasi säästettyään satoja euroja matkastaan Dominikaaniseen tasavaltaan.

Hän myönsi, että koronavirukseen tulee suhtautua vakavasti.

– Mutta en aio lopettaa elämistä siksi, että jotain pöpöjä on liikkeellä.

Edinburghin yliopistossa opiskeleva Omar Hamdoun niin ikään iloitsi matkustamisen halpenemisesta.

– Ostin juuri lennon Berliiniin 60 punnalla (68 eurolla)! Taidan ostaa vielä kaksi tai kolme lentoa, hän hehkutti New York Postille.

25-vuotias ei myönnä pelkäävänsä virusta.

– Minä olen syntynyt Bronxissa ja minussa virtaa arabiveri. Korona ei selviäisi minusta!

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!