Oho
American Airlinesin lennolla nähtiin erikoinen matkustaja.

Koneeseen noussut miniatyyrihevonen hämmensi lentomatkustajia!

03.09.2019 13:33

American Airlinesin lennolla Chicagosta Omahaan nähtiin taannoin epätavallinen matkustaja. Miniatyyrihevonen oli ilmeisesti tuotu koneeseen palveluseläimenä. Lentomatkustaja Evan Nowak päätti tallentaa nelijalkaisen kanssamatkustajansa videolle ja julkaista sen Twitterissä. Klippi on luonnollisesti herättänyt huvitusta yleisössä ja sitä on kommentoitu ahkerasti. 

Elokuun puolivälissä Yhdysvaltain liikenneministeriö ilmoitti, että henkistä tukea tarjoavat tai palveluseläimen virkaa toimittavat miniatyyrihevoset sallitaan muun muassa kissojen ja koirien ohella kaikkien kaupallisten lentojen matkustamossa. Ilmoitus ei laillisesti sido lentoyhtiöitä ottamaan hevosia koneisiinsa, mutta American Airlines vahvistaa, että koulutetut miniatyyrihevoset ovat sallittuja palveluseläimiä yhtiön lennoilla.

Amerikkalaisen miniatyyrihevosliiton mukaan eläimet ovat yleensä korkeudeltaan reilusta puolesta metristä hieman yli 90 senttiin. Niiden keskimääräinen elinikä on noin 30 vuotta.

Lähde: Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!