Oho

Kondomin tukkima pönttö paljasti prostituutioringin!

13.04.2017 20:05

Kondomien tukkima vessanpönttö paljasti prostituutioringin Austinissa, Texasissa.

Isännöitsijäyritys vinkkasi poliisille helmikuussa, että paikallisessa hierontapaikassa saatettaisiin harjoittaa prostituutiota. Isännöitsijiän epäilykset johtuivat sadoista putkistoja tukkivista kondomeista. Myös monet muut rakennuksen vuokralaiset olivat myös ilmaisseet epäluulonsa Jade Massage Therapy LLC-liikettä kohtaan.

– Se ei ole aivan jokapäiväinen vinkki, joka johtaisi rikollisen toiminnan jäljille, mutta niin siinä tällä kertaa kävi, kommentoi Kevin Covington poliisilta.

Omistaja pysäytettiin lentokentällä

Vain päiviä aiemmin hierontapaikan omistaja, Juan Wang, pysäytettiin lentokentällä. Hänellä oli mukanaan 30 000 dollaria, eli reilu 28 000 euroa käteistä. Hän selitti säästäneensä rahat leikkausta varten, johon hän oli menossa kotimaassaan, Kiinassa.

Juan väitti virkailijoille ansaitsevansa hierontayrityksellään vuodessa 20 000 dollaria, eli noin 18 780 euroa. Nainen käyttäytyi hermostuneesti, kun viranomaiset huomauttivat hänen kantavan yli vuoden palkkaa mukanaan. Nainen päästettiin jatkamaan matkaansa, mutta hän joutui jättämään yhteytietonsa virkailijoille.

Poliisi yhdisti hänen jättämänsä puhelinnumeron Backpage.com-sivustolla esiintyvään mainokseen, jossa tarjottiin seksipalveluita Jade Massage -liikkeessä. Kun viranomaiset tekivät ratsian liikkeseen, he löysivät Wangin huoneesta alastoman miesasiakkaan kanssa. Toisesta huoneesta löytyi myös alaston mies yhdessä naispuolisen työntekijän kanssa. 

Wangia ja hänen miestään, joka on ilmoitettu liiketoiminnan osaomistajaksi, syytetään osallisuudesta järjestäytyneeseen rikolliseen toimintaan ja rahanpesuun.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!