Katso videot!

Kondomihaaste on teinien uusin tyhmä villitys! Katso video!

Oho | 03.04.2018 22:02

Sosiaalisessa mediassa leviää jatkuvasti villityksiä, jotka ovat yleensä tyhmiä ja usein myös vaarallisia. Uusin somehaaste, kondomin imaiseminen nenään, lienee molempia.

Yleensä teinejä rohkaistaan käyttämään kondomeja, mutta valitettavasti niiden uusi käyttötarkoitus ei juurikaan suojaa nuoria sukupuolitaudeilta. Somessa on levinnyt viime aikoina lukuisia videoita, joissa teinit imaisevat kondomin nenäänsä ja yrittävät saada sen ulos suun kautta. Condom Snorting Challenge on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta kuluneen kuun aikana villitys on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti.

– Nykyajan teinit tekevät mitä tahansa tykkäysten, katsontakertojen ja tilaajien toivossa, päivittelee koulutusekspertti Stephen Enriquez:

– Teinit menevät etsimään verkosta haasteita ja koittavat toistaa niitä.

Johtaa pahimmillaan tukehtumiseen

Vaikka lateksin vetäminen nenään saattaa kuulostaa harmittomalta tyhmyydeltä, asiantuntijoiden mukaan sillä voi olla vakavia seurauksia. Johns Hopkinsin apulaisprofessori Bruce Lee varoittaa, että "mikä tahansa muu kuin ilma" voi vahingoittaa nenän limakalvoja, aiheuttaa allergisen reaktion tai infektion. Lisäksi kondomi voi jäädä jumiin nenään tai kurkkuun, mikä voi johtaa pahimmillaan tukehtumiseen. Lee nostaa esimerkiksi tapauksen vuodelta 2004, jossa nainen vetäisi vahingossa kondomin henkeensä suuseksin aikana, mikä johti naisen keuhkon kasaan painumiseen. 

Jatkoa pesuainevillitykselle

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen vaarallinen somevillitys. Tammikuussa sosiaalisessa mediassa levisi Tide Pod Challenge, jossa nuoret yllyttivät toisiaan nielemään pesuainetta sisältävän kapselin. Ensimmäisen kuukauden aikana myrkytyskeskukset raportoivat 142 Tide Pod-haasteeseen liittyvää myrkytystapausta Yhdysvalloissa. Toistaiseksi kukaan ei ole tiettävästi joutunut sairaalaan kondomihaasteen takia.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Katso video!

Taiga-hauva mukana Jasper Pääkkösen juhlahumussa: poistuivat kesken synttäreiden pissareissulle – video!

TIS-Meiju haluaa sinkkukomistuksen treffeille kanssaan – eroottinen laatikko saa innostumaan: ”Eikös tämä ole lasidildo?”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!