Katso videot!

Kondis ei ikää katso! 73-vuotias Joan on hurahti kypsällä iällä fitnessiin ja nousi sometähdeksi!

Oho | 16.03.2020 13:33

73-vuotiaan Joan MacDonaldin motto on: "Et voi kääntää aikaa taaksepäin, mutta kellon voi vetää!" Kamppailtuaan ylipainon kanssa vuosikymmeniä, Joan päätti laittaa elämäntapansa remonttiin kolme vuotta sitten. Tänä päivänä fitness-mimmillä on yli puoli miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Joan pudotti elopainoaan 25 kiloa ja sai samalla jättää verenpaine- ja kolesterolilääkityksen historiaan. Instagramissa @TrainwithJoan-nimellä videoita julkaisevalta naiselta maastavedot ja kyykkääminen luonnistuvat kuin parikymppiseltä. 

– Riippumatta siitä, kuinka haastavaa elämä on, meidän on jatkettava vankkumattomana eteenpäin kohti tavoitteitamme. Aloittaessani en osannut kuvitellakaan, että olisin jonakin päivänä pisteessä, jossa olen nyt, Joan kertoo New York Postille.

Vaikka ikä tuo muutoksia harjoitteluun, Joan haluaa muistuttaa ikätovereitaan siitä, ettei treenaaminen ole pelkästään nuorten hommaa.

– Olen oppinut käyttämään iPhonea, uudistanut kuntosalijäsenyyteni, ostanut keittiövaa'an ja mittanauhan ja ryhtynyt öihin. Se on vaatinut kovaa työtä... mutta en koskaan heittänyt pyyhettä kehään.

Lähde: New York Post, Instagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Katso video!

Tara Koivukoski eli vuosia suhdehelvetissä: Viimeinen pahoinpitely oli tappaa

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!