Oho

Kompleksi peniksestä koitui miljardöörin kohtaloksi - suurennusleikkauksesta ruumishuoneelle

07.03.2019 17:33

Miljardööri Ehud Arye Laniado kuoli peniksen suurennustoimenpiteessä yksityisellä klinikalla Pariisissa viime lauantaina. Hän oli 65-vuotias.

Belgian ja Israelin kaksoiskansalaisuudeeen omaava mies meni toimenpiteeseen pariisilaiselle luksusklinikalle, jossa hänen kerrotaan saaneen sydänkohtauksen toimenpiteen aikana. Ilmeisesti Laniado sai sydänkohtauksen vain hetki sen jälkeen, kun ainetta injektoitiin hänen penikseensä. 

Kompleksi

The Sun-lehti väittää, että Laniado kärsi pahasta Napoleon-kompleksista pituutensa takia. Anonyyminä pysyttelevän ystävän mukaan timanttikauppias "keskittyi aina ulkonäköönsä ja siihen, miten muut ihmiset näkivät hänet" ja mies katsoi pankkitiliään "useita kertoja päivässä" kohottaakseen mielialaansa.

Laniadon omaisuudesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta hänen tiedetään joutuneen vaikeuksiin Belgian viranomaisten kanssa veronkiertoepäilyjen takia. Vuonna 2013 hänet määrättiin maksamaan 4,6 miljardia euroa liittyen  Kongosta ja Angolasta laittomasti tuotuihin timantteihin. 

Hänen yrityksensä, Omega Diamonds, vahvisti kuoleman Facebookissa.

- Jätämme hyvästit visionääriselle liikemiehelle, yhtiön lausunnossa todettiin:

- Ehud tuodaan kotiin Israeliin, hänen viimeiseen lepopaikkaansa.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!