Oho

Kolmikko varasti lähes 20 000 dollarin arvosta Victoria's Secretin alusvaatteita - näin kaikki tapahtui!

03.05.2018 16:16

Floridassa viranomaiset ovat ottaneet kiinni kolme ihmistä, jotka liittyvät suuren luokan alusvaatevarkauteen. Kolmikon epäillään varastaneen 20 000 dollarin (eli noin 16 660 euron) arvosta Victoria's Secret -merkkisiä alusvaatteita.

KATSO MYÖS: VICTORIA'S SECRETIN MUOTINÄYTÖS TIHKUI SEKSIÄ SHANGHAISSA - PALJASTAVAT KUVAT BACKSTAGELTA!

Tallahasseein poliisilaitoksen mukaan Quinessia Jackson, 29, ja hänen kihlattunsa, Coby Richardson, 47, työskentelivät aiemmin logistiikkayrityksessa, joka pakkaa ja toimittaa Victoria's Secretin tuotteita.

Marraskuussa 2017 asiakkaat alkoivat tehdä valituksia, että heidän ostamiensa alusvaatteiden toimitukset olivat myöhässä. Yhtiön sisäinen tutkinta paljasti, että Jacksonin ja Richardsonin ystävä, Jaresa Frye, 25, myi uusia Victoria's Secretin alusvaatetta verkossa. Fryen julkaisemat kuvat paljastivat, että alusvaatteiden pakkauksissa oli samoja viivakoodeja, joita logistiikkayhtiö käytti tuotteiden merkitsemisessä. Tarkempi tutkimus osoitti, että valtaosa kadonneista tuotteista oli Jacksonin ja Richardsonin pakkaamia.

Kolmikon uskotaan varastaneen yli 400 kappaletta pikkuhousuja, ja myyneen niitä eteenpäin. Jacksonia, Richardsonia ja Fryeta syytetään varkaudesta. Kaikki kolme pääsivät vapaalle jalalle odottamaan oikeudenkäyntiä, kun he maksoivat kymmenien tuhansien takuusumman. 

Tällä hetkellä on vielä epäselvää, onko mitään varastetuista tavaroista saatu takaisin.

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!