Oho

Kokeiltu ja toimii - käytä tätä Skrillexin kappaletta hyttyskarkoittimena!

11.04.2019 13:01

Pohjolan kesän varjopuoli ovat vertaimevät hyttyset.

Jos myrkyt ja hyttystorjuntalaiteet eivät tunnu koskaan tehoavan, kannattaa verenimijöitä vastaan suojautua huudattamalla Skrillexiä.

Tuoreen tutkimuksen mukaan dubstep voi nimittäin toimia hyttyskarkotteena.

Testeissä kokeiltu kappale, vuonna 2010 julkaistu Scary Monsters And Nice Sprites, sisältää sekä erittäin korkeita että matalia taajuuksia, jotka vaikuttaisivat toimivan hyönteisiä karkoittavina ääninä.

- Ääni ja sen vastaanotto ovat ratkaisevan tärkeitä monien eläinten lisääntymiselle ja selviytymiselle, tutkijat toteavat:

- Hyönteisillä matalataajuiset värähtelyt fasilitoivat seksuaalista vuorovaikutusta, kun taas melu häiritsee signaalien havaitsemista saman lajin edustajilta ja isänniltä.

Osuu naaraisiin

Skrillexin kappaletta kuunnelleiden naarashyttysten havaittin käyvän isäntänsä kimppuun pidemmän ajan kuluttua ja harvemmin kuin hyttysten, joita ei altistettu dubstepille.

- Veren imeminen väheni, kun musiikkia soitettiin, tiimi vahvistaa.

Toinen havainto oli, että kappaletta kuuntelevat hyönteiset parittelivat huomattavasti harvemmin kuin ne, jotka eivät kuunnelleet musiikkia.

- Tämä tarjoaa uusia keinoja kehittää musiikkiin perustuvia, henkilökohtaisia suojatoimia tartuntatauteja vastaan, tutkijat arvelevat.

Tutkimus tehtiin keltakuumehyttysillä. Keltakuumehyttynen levittää useita vaarallisia tauteja, kuten zikavirusta, keltakuumetta ja denguekuumetta.

Lähde: Sky News

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Jari-Matti Latvala sai kaksi superuhkeaa povipommia mylvimään: ”Ruikkiiko se, kun sitä painelee?” - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!