Kokaiinidiileritkin tarjoavat nyt kanta-asiakaskortteja!

Oho | 11.04.2018 21:21

Myös kokaiinin myyjät tarjoavat nyt kanta-asiakaskortteja asiakkailleen. Lontoossa kokaiinin katukauppiaat ovat ottaneet kahvilaketjuista mallia, ja jakavat "osta viisi, saat yhden ilmaiseksi-"tyyppisiä etukortteja, joihin lojaalit asiakkaat voivat kerätä leimoja ostoksistaan.

– Kova kilpailu kadulla tarkoittaa, että heidän on tarjottava kannustimia saadakseen asiakkaat pitäytymään yhdssä diilerissä, selittää DrugWisen edustaja Harry Shapiro:

– Tämä kortti osoittaa myös, kuinka erilaisia piirteitä huumebisneksessä on. Toisaalta päämääränä on tarjota tukijärjestelmä ostajalle, mutta toisaalla he yrittävät voittaa kilpailun, mikä johtaa väkivaltaan kaduilla.

Kokaiinin laatu Iso-Britanniassa on kohonnut huomattavasti viime vuosina. Kadulta kerätyt näytteet ovat osoittaneet kokaiinin olevan jopa 80-90% puhdasta. Tuloksena on ollut kokaiinin käyttäjien määrän kaksinkertaistuminen ensiavussa.

– He ilmestyvät ensiapuun kokien paniikkia, ahdistusta, rintakipua. Heillä on hengitysvaikeuksia ja he hikoilevat. Nämä kaikki ovat tavallisia oireita henkilöllä, joka on nauttinut liikaa kokaiinia, sanoo tohtori Adam Winstock.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!