Oho
Katso videot!

Koirahyökkäyksen uhrin kasvoista kasvaa häpykarvoja ihosiirteen jälkeen!

10.01.2020 20:05

Nainen, joka joutui lapsena koirahyökkäyksen uhriksi, kärsii erikoisesta ongelmasta. Ihosiirteen takia hänen kasvoistaan kasvaa häpykarvoja. Crystal Coombs vierailee Botched-sarjan uudessa jaksossa.

– Olin yhdeksänvuotias ja isoisäni piteli koiraa. Itse asiassa pelkäsin pitbullia aika tavalla. Seuraavaksi muistan, että silmissäni pimeni, Coombs kuvailee sarjan plastiikkakirurgeille, Terry Dubrowille ja Paul Nassifille.

Koira oli purrut Coombsia kasvoihin. Hänet vietiin sairaalaan, jossa plastiikkakirurgi päätti, että hän tarvitsisi ihosiirron. 

– Kirurgi ehdotti ihonsiirteen ottamista nivusista. He suorittivat leikkauksen. Sitten karvat alkoivat kasvaa, Coombs jatkaa.

Coombs joutuu jatkuvasti nyppimään karvat kasvoistaan. Asia alkoi vaivata häntä silloin, kun hänestä tuli äiti.

– Olen huolissani lapsista, joiden kanssa hän käy koulua. En halua, että häntä kiusataan.

Kirurgien mukaan Coombsin tilan korjaaminen ei kuitenkaan tulisi olemaan helppoa.

– Ihosiirre on hyvin lähellä kriittisiä anatomisia rakenteita, kuten nenää, poskia ja silmiä, ja pienikin muutos voi muuttaa koko kasvojen koko muotoa ja lopputulos voi näyttää epämuodostuneelta, tohtori Dubrow varoittelee.

Tohtori Nassir ehdottaa Coombsille tekniikkaa, jolla kasvojen omaa ihoa venytetään, kunnes siirrettä ei enää tarvita. Toimenpiteen jälkeen Coombsin poskessa on ainoastaan kapea arpi.

– Tohtori Nassifin ansiosta siirre on kokonaan poissa. Nyt kasvoni ovat vihdoin sileät, symmetriset ja häpykarvat tiessään, nainen kiittelee.

Lähde: YouTube, Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Jari-Matti Latvala sai kaksi superuhkeaa povipommia mylvimään: ”Ruikkiiko se, kun sitä painelee?” - katso video!

Katso video!

BB-Valvomo: ”Anoppikokelas lupasi vedellä pitkin korvia!” Markon kielisuudelma Paulan kanssa oli liikaa?

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!