Oho
Katso videot!

Koira varastettu! Kaunis Emilie etsii lemmikkiään Tinderin avulla: 6000 euroa löytäjälle!

23.12.2019 18:05

Emilie Talermo rakastaa lemmikkiään harvinaisen paljon. San Franciscosta kotoisin oleva nainen tarjoaa yli 6000 euron palkkiota kadonneen Jackson-koiransa löytäjälle.

Jackson varastettiin ruokakaupan edustalta 14. joulukuuta. Myymälän valvontakamera tallensi huppariin pukeutuneen miehen, joka lähestyi kytkettynä ollutta koiraa. 

Nyt surun murtama omistaja yrittää kaikkensa, jotta hän saisi Jacksonin takaisin kotiin. Talermo on jakanut tuhansia Jacksonin kuvalla varustettuja lentolehtisiä. Hän on perustanut verkkosivun, www.bringjacksonhome.com, jossa hän tarjoaa lemmikistään 7000 dollarin, eli 6 315 euron löytöpalkkiota. Talermo lähetti sivustoa mainostavalla banderollilla varustetun lentokoneen kiertelemään San Franciscon ja Oaklandin ylle. Koira on saanut jopa oman tilin Tinderiin.  

– Olen vain yksi ihminen ja tarvitsen apua, jotta saan sanan kiertämään, Talermo perustelee.

Rahoittaakseen mittavia etsintöjä,  Talermo on käynnistänyt GoFundMe-kampanjan.  Ylijäävät rahat hän lupaa lahjoittaa Rocket Dog-rescuelle.

– Se on aina kanssani. Tämä on tosirakkautta. Tarvitsen apua sen löytämisessä, nainen vetoaa.

Lähde: The Huffington Post, YouTubewww.bringjacksonhome.com

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!