Hyppää pääsisältöön

Koira putosi kuusi kerrosta ja selvisi!

Uskomattoman onnekas koira selvisi kuuden kerroksen pudotuksesta New Yorkissa. Ranskanbulldoggi Winston putosi Manhattanilla sijaitsevan kerrostalon katolta ja laskeutui kadulle pysäköidyn auton kattoluukun läpi pehmeälle istuimelle.

Omistaja Emma Heinrich kertoo, että Winston juoksi heidän kotitalonsa portaita pitkin katolle, missä se ei tajunnut pysähtyä ajoissa.

– Katselin, miten se saapui reunalle ja yritti hidastaa vauhtia, mutta se oli liian myöhäistä. Koira putosi. Se oli yksi elämäni kamalimmista hetkistä.

Heinrich sanoo juosseensa alas kadulle, odottaen löytävänsä lemmikkinsä elottomana. Häntä vastassa oli kuitenkin aivan toisenlainen näky.

– Siellä se istui kuljettajan paikalla. Se läähätti raskaasti, mutta katseli ympärilleen kaikkia sitä tuijottavia ihmisiä. Kaikki kysyivät minulta, onko kyseessä minun koirani.

Winston oli saanut pudotuksessa vain vähäisiä vammoja. Eläinlääkärissä Winston sai muutamia tikkejä ja se pääsi takaisin kotiin. Heinrich ei voi vieläkään uskoa, että hänen lemmikkinsä selvisi tilanteesta hengissä.

– Se pysyy hihnassa lopun elämäänsä, säikähtänyt omistaja lupaa.

Heinrich lisää, että hän ja hänen miehensä ovat lupautuneet maksamaan auton kattoluukun korjaamisen.

Lähde: UPI


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!