Oho
Katso videot!

Koira putosi kuusi kerrosta ja selvisi!

13.08.2019 16:33

Uskomattoman onnekas koira selvisi kuuden kerroksen pudotuksesta New Yorkissa. Ranskanbulldoggi Winston putosi Manhattanilla sijaitsevan kerrostalon katolta ja laskeutui kadulle pysäköidyn auton kattoluukun läpi pehmeälle istuimelle.

Omistaja Emma Heinrich kertoo, että Winston juoksi heidän kotitalonsa portaita pitkin katolle, missä se ei tajunnut pysähtyä ajoissa.

– Katselin, miten se saapui reunalle ja yritti hidastaa vauhtia, mutta se oli liian myöhäistä. Koira putosi. Se oli yksi elämäni kamalimmista hetkistä.

Heinrich sanoo juosseensa alas kadulle, odottaen löytävänsä lemmikkinsä elottomana. Häntä vastassa oli kuitenkin aivan toisenlainen näky.

– Siellä se istui kuljettajan paikalla. Se läähätti raskaasti, mutta katseli ympärilleen kaikkia sitä tuijottavia ihmisiä. Kaikki kysyivät minulta, onko kyseessä minun koirani.

Winston oli saanut pudotuksessa vain vähäisiä vammoja. Eläinlääkärissä Winston sai muutamia tikkejä ja se pääsi takaisin kotiin. Heinrich ei voi vieläkään uskoa, että hänen lemmikkinsä selvisi tilanteesta hengissä.

– Se pysyy hihnassa lopun elämäänsä, säikähtänyt omistaja lupaa.

Heinrich lisää, että hän ja hänen miehensä ovat lupautuneet maksamaan auton kattoluukun korjaamisen.

Lähde: UPI

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Katso video!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!