Hyppää pääsisältöön

Kissa varasti show'n poliittisessa haastattelussa - hulvaton video leviää!

Politiikka tuppaa olemaan vakava aihe, mutta mikäpä sen parempi tapa keventää raskasta poliittista keskustelua, kuin huomiota kaipaava kissa? Sen tietää Lisio, historioitsija Jerzy Targalskin lemmikki.

Targalskia haastateltiin viime viikolla puolalaisen tuomarin, Malgorzata Gersdorfin kohtalosta Alankomaiden televisioon. EU on arvostellut Puolan päätöstä alentaa korkeimman oikeuden tuomarien eläkeikää 70:stä 65 vuoteen, pakottaen noin kolmanneksen heistä ulos viroistaan. Myös korkeimman oikeuden puheenjohtaja Gersdorf, 65, on virkansa menettäneiden joukossa. Vakava keskustelu sai kuitenkin keventävän käänteen, kun Targalskin suuri, punainen kissa kiipesi yllättäen omistajansa olkapäille. Lisio ei juurikaan välittänyt tv-kameroistra, kun se alkoi kiehnätä isäntäänsä vasten ja huiskutteli häntäänsä tämän kasvoille.

Sen sijaan, että Targalski olisi nostanut kissan alas, hän jatkoi haastattelua, kuin mitään tavallisesta poikkeavaa ei olisi meneillään. Välillä hän joutui tosin pyyhkäisemään Lision hännän kasvoiltaan. Internet rakastui videoon välittömästi, joskaan yleisö ei osannut päättää, pitivätkö he enemmän röyhkeästä kissasta, vaiko Targalskin reaktiosta.

Lähde: The Independent


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!