Oho

Kirottua! Intialaisen kerrostalon hanoista virtasi bisseä ja rommia!

18.02.2020 22:36

Intiassa erään kerrostalon asukkaat pääsivät nauttimaan ilmaisesta alkoholitarjoilusta, kun talon vesihanoista virtasikin olutta, konjakkia ja rommia. Todellisuudessa yllätys oli kaikkea muuta kuin mieluisa, sillä 18 kotitauloutta jäi ilman puhdasta vettä.

Keralassa sijaitsevan kerrostalon hanoista alkoi maanantaina 2. helmikuuta tulla veden sijaan ruskeaa, alkoholipitoista nestettä. Kävi ilmi, että viranomaiset olivat tuomioistuimen määräyksellä takavarikoineet 6000 litraa alkoholia. Lasti oli haudattu lähellä olevaan kuoppaan, josta se oli vahingossa vuotanut maaperään ja saastuttanut vesikaivon. 

- Lapset eivät voineet mennä kouluun, eivätkä heidän vanhempansa töihin, harmitteli BBC:n haastattelema kerrostalon omistaja Joshy Malyiekkal.

Kaivon puhdistus on aloitettu, mutta asukkaiden mukaan prosessi voi viedä jopa kuukauden. Sillä välin asukkaat ovat riippuvaisia viranomaisten toimittamasta vedestä.

- He ovat toimittaneet meille noin 5000 litraa vettä päivittäin, mutta se ei riitä kaikille rakennuksemme perheille, Malyiekkal lisäsi.

Fox News, BBC

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!