Kipujen uskomaton syy selvisi: naisella oli kaksi emätintä, kohdunkaulaa ja kohtua!

Oho | 07.04.2017 15:38

Kun Nicci oli 17-vuotias, hän kärsi sietämättömistä kivuista ja reippaasta verenvuodosta kuukautisten aikana. Käynti lääkärillä paljasti uskomattoman syyn asiaan; hänellä oli kahdet lisääntymiselimet.

Ulkoisesti Niccin emätin oli täysin normaali, mutta sisäpuolella hänellä oli kaksi emätintä, kaksi kohdunkaulaa ja kaksi kohtua.

– Rehellisesti, kun lääkäri kertoo sinulle jotain sellaista, ajattelet, että mitä helvettiä, Nicci myöntää:

– Sitten on myös se puoli, kun yrität kertoa asiasta kumppanillesi ennen kuin harrastatte seksiä, tyyliin: "Olen hieman erilainen".

Johti keskenmenoihin

Nicci sanoo kuukautistensa olevan niin vaikeat, ettei hän pysty lähtemään kotoa. Tavallisesti ne kestävät 7-28 päivää. Kerran hän sanoo vuotaneensa puolen vuoden ajan. Hormonihoidot eivät auttaneet. Kuukautiset eivät kuitenkaan ole Niccin suurin ongelma.

– Minulla on ollut kolme keskenmenoa, hän paljastaa.

Niccin kaksi kohtua ovat huomattavasti tavallista pienempiä, sillä ne jotuvat jakamaan saman tilan.

Koko ikänsä kivuista kärsinyt Nicci päätti turvautua kaksinkertaiseen kohdunpoistoon. Hänen miehensä Andy tarjosi puolisolleen täyden tukensa:

– Koska en ole nainen, en voi edes kuvitella, mitä hän on joutunut kokemaan.

Ei voi saada lapsia

Toimenpiteen jälkeen Niccillä ei ole ollut kipuja. Osa toipumisprosessia on ollut hyväksyä, ettei hän voi saada biologisia lapsia. Nicci ja Andy suunnittelevat kuitenkin jonakin päivänä adoptoivansa lapsia. Nicci haluaakin rohkaista muita samassa tilanteessa olevia naisia:

– On niin monia naisia, joilla on vastaavia poikkeamia ja he kokevat, ettei heillä ole ketään. Et ole yksin, sinun täytyy vain pysyä vahvana.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Katso video!

Onko Miss Helsinki -kilpailu tulossa tiensä päähän? Sivuun astuvalta missiemo Rosanna Kuljulta rehellinen arvio: ”En tiedä, tarvitaanko missikisoja, mutta…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!