Skip to main content
Katso video!
Arssi Tikkanen Youtube

Kipuhelvetissä elävä Arssi Tikkanen ryhtyi tubettajaksi - fanisivulla jo tuhansia seuraajia!

Arssi Tikkanen on 23-vuotias turkulaismies, joka on jo vuosia elänyt kovien kipujen kanssa. Talvella neljä vuotta sitten tapahtunut liukastuminen kävi Arssille kohtalokkaaksi.

Sietämättömän hermokivun kanssa elävä Arssi: En pärjää ilman avustajia

Liukastumisen vuoksi leikkaukseen joutunut Arssi sai leikkauksen seurauksena erittäin vakavaksi osoittautuneen CPRS-kipuoireyhtymän. Arssin tapaus on Arssia hoitaneen lääkärin mukaan ollut ”pahin hänen näkemänsä jalan hermovaurio”.

Kroonistunut CPRS-kipuoireyhtymä on sittemmin alkanut levitä myös Arssin toiseen jalkaan. Jatkuva kipu on niin kovaa, että Arssi viettää kaiken aikansa tuolissaan, missä hän myös nukkuu. Kaikenlainen liikkuminen on täysin pois suljettua, sillä kipukohtaukset ovat niin kovia, että ne voivat viedä Arssilta jopa tajun.

Kipuhelvetissä elävä Arssi Tikkanen: Pystyn nukkumaan vain tuolissa! 

Arssi ei kuitenkaan aio luovuttaa ja nyt mies on löytänyt elämäänsä harrastuksen – Arssi on nimittäin alkanut tubettajaksi! Youtube-tilillään Arssi julkaisee videoita taistelustaan kipujen kanssa, ja Facebookista löytyy nykyisin myös Arssi Tikkasen fanisivu, jota seuraa jo yli 5000 Facebook-käyttäjää.

─ Olisin kovasti halunnut kirjoittaa kirjan kokemuksistani, mutta sairauteni kanssa se on mahdotonta. Keksinkin sitten tubettamisen, Arssi kertoo.

Leikkaus aiheutti Arssille jatkuvat kivut: Jalkaani ei voida edes amputoida! 

─ Seuraajat ovat pääasiassa nuoria. Olen saanut paljon positiivista palautetta videoistani, Arssi sanoo.

Seuraajina on myös paljon itse harvinaisista sairauksista kärsiviä, jotka kokevat Arssin positiivisen asenteen sairauteensa inspiroivana.

Joku päivä Arssi haluaisi tavata seuraajiaan, mutta ikävä kyllä toistaiseksi se on mahdotonta. Hän pitää kuitenkin toivoa yllä, että joku päivä se olisi mahdollista.

 


Teksti:
Linda Lietsala
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!