Oho
Katso kuvat!
KimTuomonen

Kimin, 40, häkellyttävä muodonmuutos: 152-kiloisesta perheenisästä jäätäväksi lihaskimpuksi reilussa vuodessa - kuvat!

03.09.2017 10:42

Nummelasta kotoisin oleva Kim Tuomonen, 40, astui viime vuoden tammikuussa puntarille ja kauhistui, kun viisarit näyttivät 152 kiloa. 
Jotain oli tehtävä, sillä lapsuudesta asti urheillut mies ei voinut hyväksyä laiskaa olemustaan. Puolitoista vuotta myöhemmin reportterin eteen astuu elämäniloinen ja 40 kiloa hoikempi mies. 

Kimillä on kolme- ja viisivuotiaat lapset. Heidän syntyessään hän pyhitti vapaa-aikansa lapsilleen ja itsestään huolehtiminen unohtui. 

–Sen jälkeen tuli myös avioero, jonka seurauksena muutin yksin asumaan. Ruuanlaitto ei ollut niin mielekästä, joten söin valmisruokia lihapullista ranskalaisiin, Kim muistelee elämäntyyliään. 

Vuoden 2016 tammikuussa Kim alkoi ihmetellä, miksi kengännauhojen sitominen tuotti tuskaa eikä kyykkyyn päässyt ilman tukea.

– Paitakokoni oli viisi kertaa XL, mutta en kuitenkaan kuvitellut olevani lihava. Katsoin joka päivä ulkomuotoani peilistäni, enkä tajunnut totuutta siitä kuinka huonossa kunnossa oikeasti olen.

 

Ennen:

Kim ennen

Käännekohta tapahtui, kun Kim sai työpaikaltaan liikuntaseteleitä 400 euron edestä. Kimin hyvä ystävä, elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelä kaipasi myös vastapainoa arkeensa, joten kaverukset päätyivät yhdessä kuntosalille ja toistensa tsemppaajiksi. 

– Saimme kun saimmekin itsemme salille, ja siitä se sitten lähti, Kim kertoo.

Jälkeen:

jälkeen

Lisää Kimin kuntokuurista voit lukea tuoreesta Seiskasta!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!