Oho
Vanki osallistui pelastustehtävään.

"Kiitos Jumalalle maailman rikollisista!" Autovarkaan ammattitaidolle tuli käyttöä: pelasti autoon lukitun 1-vuotiaan!

20.02.2019 16:28

Floridalainen autovaras pääsi hyödyntämään osaamistaan pelastustehtävässä, kun vuoden vanha tyttö oli jäänyt lukkojen taakse autoon New Port Richeyssä .

Shadow Lantry ja hänen miehensä lukitsivat vahingossa pienen Dallas-tyttönsä maastoautoon olleessaan parkissa West Pascon oikeustalon edustalla. 

Lantry kertoo, että hänen miehensä heitti avaimet etupenkille laittaessaan Dallasia turvaistuimeen.

Hetken päästä hän tajusi, että avaimet olivat jääneet sisään - ja ovet olivat lukossa!

Apua yllättävältä taholta

Perheen apuun saapuivat parkkipaikan nurmialueilla yhdyskuntapalvelusta suorittamassa olleet vangit ja heidän ohjaajansa.

Vanki, jonka nimeä ei ole julkistettu, käytti henkaria avatakseen sähkölukon.

Pelastusoperaatio oli ohi noin kahdessa minuutissa. Lantry kuvasi tilanteesta videon, jonka hän julkaisi myöhemmin Facebookissa.

- Kiitos Jumalalle maailman rikollisista. Kunnioitan teitä kaikkia, Lantry ylisti videolla, jota on katsottu satoja tuhansia kertoja.

Sheriffi Chris Nocco painottaa, että kyseessä oli harvinaislaatuinen tilanne, eikä hän yleeensä salli vankien käyttää rikollista osaamistaan hänen valvonnassaan.

Nocco muistuttaa kuitenkin, että pelastusoperaatioon osallistuneet vangit ovat "pikkurikollisia", jotka yrittävät saada elämänsä takaisin raiteilleen:

- Vain pieni osa rikollisista haluaa käydä kimppuumme, mutta monet heistä, kuten nämä yksilöt, tietävät tehneensä pahoja virheitä ja huonoja valintoja, mutta he haluavat päästä takaisin oikealle polulle.

Lähde: ABCNew York Post

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!