Hyppää pääsisältöön

Kiinteistömogulin kosto ex-vaimolle: pilvenpiirtäjän seinään valtava kuva uudesta rakkaasta!

Joku sanoisi, että parisuhde on yksityinen sasia, mutta kiinteistömoguli Harry Macklowen mielestä likapyykkiä pitää pestä julkisesti. Macklowe laitatti New Yorkiin yli kymmenen metrin korkuisen kuvan uudesta vaimostaan kiusatakaseen ex-puolisoaan.

Macklowe kävi hiljattain läpi sekä avioeron että uuden avioitumisen. "Julistaakseen rakkauttaan", mies pystytti läntisen pallonpuoliskon korkeimpiin kuuluvan asuinrakennuksen seinään valokuvat itsestään ja toisesta vaimostaan, Patricia Landeausta. Valokuvat, jotka ilmestyivät Macklowen rakennuttaman 432 Park Avenuen kylkeen viime viikolla, ovat vain hiuskarvan pienempiä, kuin Hollywood-kyltin kirjaimet. Kuvat ovat pariisilaisen valokuvaamon, Studio Harcourtin, käsialaa.

- Vaimoni näyttää upealta ja rakastan myös minusta otettua valokuvaa, mies perusteli tempaustaan New York Timesin mukaan:

- Ajattelin, että minähän omistan rakennuksen. Miksi en ripustaisi julisteita omaan rakennukseeni?

Valtava omaisuus jakoon

Macklowe, 81, meni uudestaan naimisiin viime torstaina. Hän oli juuri saanut päätökseen 14 viikkoa kestäneen avioeroprosessin, jossa hän ja hänen ensimmäinen vaimonsa, Linda, jakoivat 2 miljardin dollarin (1,78 miljardin euron) omaisuutensa. Pari ehti olla naimisissa 50 vuotta.

Ex-vaimo oli eron jälkeen allekirjoittanut sopimuksen asunnosta, joka sijaitsee 432 Park Avenuen 78. kerroksessa. Oikeus salli hänen kuitenkin perua kaupat, kun entisen aviomiehen ja tämän uuden vaimon naamat ilmestyivät koristamaan rakennuksen seinää. Herra Macklowe ei ole vielä päättänyt, kuinka kauan hän aikoo pitää kuvat esillä.

Lähde: New York Times


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!