Hyppää pääsisältöön
Särkynyt sydän.

Kiinni jäi! Viestit puhelimessa paljastivat poikaystävän katalat pettämissuunnitelmat!

Eräs nainen sai karulla tavalla selville, että hänen poikaystävänsä aikoo pettää häntä. Anonyyminä pysyttelevä nainen kertoo Redditissä, että hänen parisuhteensa oli ollut "kivikkoinen" jo jonkin aikaa, mutta tähän saakka hän oli uskonut, että he selviäisivät ongelmista yhdessä. Järkyttävä löytö miehen puhelimesta kuitenkin muutti kaiken.

26-vuotias nainen sanoo olleensa yhdessä poikaystävänsä kanssa kolme vuotta. Nyt mies on lähdössä poikien matkalle ystäviensä kanssa. Nainen oli ahdistunut ajatuksesta ja lopulta epävarmuus johti siihen, että hän päätti tutkia kumppaninsa puhelimen. Sieltä löytyi "aika pahoja" viestejä.

- Hänen ystävänsä ovat jakaneet ryhmäkeskustelussa kuvia ja profiileja tytöistä, ja he ovat puhuneet etsivänsä tyttöjä, jotka "haluavat panna heitä kaikkia". Jossain kohtaa poikaystäväni kysyy: "Lasketaanko se pettämiseksi, jos vain tyydytän itseäni hänen edessään", nainen paljastaa.

Kun nainen kysyi asiasta, poikaystävä kiisti kaiken.

- Hän väittää, että se on pelkkä vitsi, ja että näin hän ja hänen ystävänsä puhuvat keskenään.

Poikaystävä ei kuitenkaan antanut naisen lukea loppuja viestejä.

- En ole idiootti ja tiedän, ettei todennäköisesti ole mikään vitsi, mutta on niin tuskallista hyväksyä, että kaikki loppuisi näin, kun olen viettänyt kolme vuotta henkilön kanssa, jonka luulin olevan Se Oikea. En olisi millään valmis eroon, hän on paras ystäväni. 

Nainen pyytää sitten neuvoja muilta Redditin käyttäjiltä, jotka olivat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että ero on ainoa vaihtoehto.

- Kipu, jonka tunnet erotessasi, ei ole mitään verrattuna kipuun, jota tulet tuntemaan, jos jäät tähän suhteeseen, naista neuvottiin.

Lähde: Mirror, Reddit

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!