Kiinan virkamiehille potkut loitsujen langettamisesta ja feng shuista!

Oho | 08.08.2017 10:11

Kiinan johto on antanut potkut kahdelle virkamiehelle, joiden arvellaan harjoittaneen "taikauskoista toimintaa".

Kiinan kommunistisen puolueen jäseniä on kielletty seuraamasta mitään uskontoa, ja hallitus rankaisee määräystä rikkovia virkamiehiä. Valtion tiedotusvälineiden mukaan eräs Hunanin maakunnan virkamies irtisanottiin sen jälkeen, kun hän oli sortunut "vanhan kansan uskomuksiin". Ilmeisesti tämä oli pyytänyt muita perustamaan kanssaan alttarin, jossa hän voisi "langettaa loitsuja". Lisäksi hänen kerrotaan uhranneen joka päivä 100 00 juania, eli noin 12610 euroa, toivoen teon tuovan hänelle ylennyksen.

Samalla toinen virkamies sai potkut, sillä hän oli osallistunut viiteen feng shui -koulutukseen, ja väittänyt, että kyseessä oli liikematkoja. Tang Yuansong maksoi yhdestä koulutuksesta 54 000 juania eli noin 6810 euroa, ja peri kustannukset takaisin työkuluina. Hänen arvellaan myös tienanneen feng shui -osaamisellaan reilut 600 euroa vuodessa.

Molemmat virkamiehet on erotettu sekä virastaan että puolueesta, ja heidän toimiaan tutkitaan, jotta voidaan todeta, täyttävätkö teot rikoksen tunnusmerkit.

Lähde: Sky News

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!