Oho
Hevoset olivat esillä korvaushakemuksessa.

Kiimainen ori luuli autoa tammaksi ja pelti meni ruttuun! Näin hulluja sattumuksia ja vahinkoja vakuutus korvasi viime vuonna!

29.04.2019 11:05

Iso-Britannian suurin vakuutusyhtiö Aviva on julkaissut erikoisimmat vakuutuskorvausvaatimukset, jotka se sai käsiteltäväkseen vuonna 2018. Yhtiö kertoo tiedotteessaan hyväksyneensä 96 prosenttia vaatimuksista. Korvausten yhteissumma nousee liki 4,5 miljardiin euroon.

Ori, apina, gorilla

Vakuutusrahoja asiakkaat saivat erityisesti sään aiheuttamista tuhoista sekä tavallisista liikennevahingoista, mutta vuoteen mahtui myös erittäin epätavallisia tapauksia. Yhtö kertoo esimerkiksi korvanneensa peltivahingon, joka seurasi, kun kookas ja kiimainen ori luuli autoa viehättäväksi tammaksi! 

Yhtiö korvasi myös matkapuhelimen, jonka apina oli varastanut ja tuhonnut. Eräs yhtiön hyväksymä korvausvaatimus koski puolestaan lääkärikäyntejä, joita asiakas tarvitsi tultuaan gorillan puremaksi vaellusretkellä.

Eräässä tapauksessa Aviva korvasi kaksi särkynyttä, vahasta valmistettua rintakuvaa, jotka esittivät näyttelijä Ben Affleckia ja laulaja Justin Bieberia.

Lähde: The Huffington Post UK

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!