Hyppää pääsisältöön

Kevään trenditukka, metrin korkuinen irokeesi varastaa huomion - katso video!

Unohda jo pastellivärit hiuksissa, tänä keväänä trendsetterit koristavat päälakensa huomiota herättävällä irokeesilla. Lontoolainen gootti, Parma Ham, on muodin edelläkävijä ja hänen videonsa ovat menneet alkuvuodesta viraaliksi.

– Minulle on joskus sanottu, että kyseessä on vain vaihe, mutta tämä "vaihe" on kestänyt jo 14 vuotta, Parma selittää New York Postin haastattelussa:

– Omat hiukseni ovat todella tylsät. Niinpä hiuksista tuli minulle tapa saada lisää itsevarmuutta.

Kapinahenkeä

Muunsukupuolinen Parma on varhaisteinistä saakka leikitellyt ulkonäöllään. Englantilaisessa pikkukaupungissa kasvanut Parma myöntää, ettei miesten sopinut käyttää meikkiä tai laittaneet kynsiään. Hän sanoo yliampuvan irokeesin edustavan "kapinaa luonnollista tukkaani vastaan".

– Vihasin sitä. En saanut olla sallainen kuin halusin. Kuulun Lontoon kaltaiseen suurkaupunkiin, hän vakuuttaa.

Pari tölkkiä hiuslakkaa

Hänen lähes metrin korkuinen irokeesinsa on valmistettu 70-prosenttisesti hiustenpidennyksistä. Luonnollisesti irokeesi vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Hiuslakkaa siihen kuluu kerralla kaksi tai kolme tölkkiä.

– Ovista kulkeminen on yhtä painajaista, hän myöntää:

– Joihinkin tiloihin en mahdu, koska tukkani on niin korkea. Sanoisin, että olen noin 2,5 metriä pitkä, kun tukkani on täydessä mitassaan ja minulla on korot jalassa.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!