Oho
Body modification on yleistynyt.

Kaunista vai kauhistuttavaa? Nämä naiset ovat vieneet kehotaiteen äärimmäisyyksiin - "Sanoin, että laitetaan sarvet!"

06.05.2020 22:13

Tatuoinnit ovat jo pitkään kuuluneet valtavirtaan, mutta radikaalimmat kehonmuokkaajat hakevat omalaatuisuutta rankemmilla toimenpiteillä. Arpeuttaminen, ihon alle asennetut implantit ja jopa kosmeettiset amputaatiot ovat kasvattamassa suosiotaan. Äärimmäisyyksiin viety body modification on synnyttänyt uusia tähtiä myös sosiaalisessa mediassa, jossa massasta erottuminen on valttia. 

Amber Luke

Amber Luke on australialainen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja. Luken on onnistunut haalia huomiota herättävillä kuvillaan itselleen 94 000 Instagram-seuraajaa. Naisen lähes koko vartalo on tatuointien peitossa. Hän on tatuoinut jopa silmämunansa. Operaatio teki hänestä väliaikaisesti sokean.

– Valitettavasti tatuointitaitelija meni neulan kanssa liian syvälle. Jos silmätatuointi tehdään oikein, ei sen pitäisi aiheuttaa sokeutta, mutta en silti suosittelisi toimenpidettä kenellekään. Minusta se ei ole riskin arvoinen, Luke kuvailee kokemustaan Daily Star-lehden mukaan.

Luke on käyttänyt kehonmuokkaukseen kymmeniätuhansia euroja. Tatuointien lisäksi nainen on halkaissut kielensä ja värjännyt hiuksensa kirkkaansinisiksi. 

Fanit nauttivat erityisesti siitä, että Luke esittelee näyttävää vartaloaan varsin estottomasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@ambs_luke) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Eyes White Dragon 🥀 (@ambs_luke) on

Tiamat Legion Medusa

Tiamat Legion Medusa tunnetaan sosiaalisessa mediassa paremmin lempinimellä Dragon Lady. Yksi somen tunnetuimmista kehonmuokkaajista ei tosin nimestään huolimatta ole nainen. Entinen pankinjohtaja, syntyjään Richard Hernandez, tunnistautuu nykyään sukupuolettomaksi.

Medusa, joka on lapsesta saakka halunnut olla matelija, on muokannut ulkonäköään vuosien mittaan rankalla kädellä. Innoitusta hän on ammentanut Harry Potterin Voldemort-hahmosta. Hän on halkaissut kielensä, poistanut korvansa sekä osan nenästään, sekä koristanut vartaloaan lukuisilla tatuoinneilla, lävistyksillä ja implanteilla.

Instagramissa kehonmuokkauksen julkkiksella on lähes 20 000 seuraajaa. Medusa toivoo muodonmuutoksensa olevan valmis vuonna 2025, jolloin hänen on tarkoitus poistattaa peniksensä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiamat Legion Medusa (@tiamatdragonlady) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiamat Legion Medusa (@tiamatdragonlady) on

Ekaterina Shalnaya

Venäläinen malli tunnetaan parhaiten huomiota herättävistä sarvistaan. Ihon alle asennettavat implantit ovat koristaneet hänen päätään jo seitsemän vuoden ajan. 

– Ulkonäköstäni vastaava mestari ehdotti ideaa. Sanoin, että laitetaan sarvet! Se oli spontaani päätös, nainen selittää. 

Myös Shalnaya lukuisat lävistykset ja tatuoinnit ovat hänen seuraajilleen tuttuja. 30-vuotias on kartuttanut tatuointikokoelmaansa jo kymmenen vuoden ajan. Lisäksi hän on halkaissut kielensä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Екатерина Шальная (@iamkitbhell) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Екатерина Шальная (@iamkitbhell) on

María José Cristerna Méndez

María José Cristerna Méndez, 43, on Guinness World Recordsin mukaan maailman tatuoiduin nainen. Peräti 96 prosenttia hänen kehostaan on tatuointien peitossa. Toki hänelle on tehty vuosien mittaan monia muitakin operaatioita.

Lakimies ja aktivisti on halkaissut kielensä ja ottanut lukuisia lävistyksiä sekä ihonalaisia implantteja. Hän on venyttänyt korvansa. Lisäksi hän on ottanut vampyyrinhampaita muistuttavat hammasimplantit. Viimeksi mainittu toimenpide on ansainnut Méndezille peräti kaksi lisänimeä, jaguaarinainen ja vampyyrinainen. Hän viimeistelee hurjan tyylinsä näyttävillä piilolinsseillä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Josè Cristerna (@_maria_jose_christerna_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Josè Cristerna (@_maria_jose_christerna_) on

Aleksandra Sadowska

Sadowska tunnetaan sosiaalisessa mediassa ennen kaikkea haltiamaisista korvistaan ja karmivan näköisistä silmistään. Puolasta kotoisin oleva malli tatuoi silmänsä mustiksi rap-artisti Popekin innoittamana. Vaikka toimenpide on tehnyt Aleksandrasta lähes sokean, hän ei halua katua tekojaan. 

– En aio lukita itseäni kellariin ja masentua. Olen kokenut suruja, mutta olen yhä elossa, hän toteaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anoxi_cime on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anoxi_cime on

Lähde: Daily Star, Instagram

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!