Oho
Katso videot!

Kauneusleikkaus meni pieleen - Brittannylla on neljä rintaimplanttia kahden sijaan!

12.12.2019 20:46

Botched-sarjassa nähdään järkyttävällä tavalla pieleen menneitä kauneusleikkauksia. Uudessa jaksossa osaavien kirurgien apua hakee nainen, jolle on asennettu neljä rintaimplanttia.

Brittanylla on kaksi implanttia kummassakin rinnassa. Hän selittää, että ensimmäisessä leikkauksessa impantit asetettiin lihaksen alle, mutta työtä ei tehty oikein.

– Heti toimenpiteen jälkeen oikean rinnan implantti alkoi työntyä esiin. Lääkärini sanoi, että hän koskisi siihen, koska sitä ei kannattanut lähteä korjaamaan, hän selittää tositelevisiosarjan kirurgeille, Paul Nassifille ja Terry Dubrowille.

Brittany sanoi tienneensä välittömästi, että hänen olisi korjautettava rintansa muualla. Koska hänen oli joka tapauksessa mentävä uudelleen veitsen alle, päätti hän samalla suurentaa rintoja entisestään. Brittanyn toiveissa kuitenkin siinsivät niin suuret implantit, ettei sellaisia edes valmistettu. Useat lääkärit käännyttivät hänet ovelta. Lopulta hän kertoo löytäneensä plastiikkakirurgin, joka sanoi voivansa "pinota silikoni-implantteja". Toiset implantit asennettiin lihaksen päälle. 

– Pinota? Sinulla on siis kaksi implanttia kummassakin rinnassa? Implanttiyritykset nimenomaan kieltävät implanttien pinoamisen. Se on kiellettyä, tohtori Dubrow päivittelee.

Botched nähdään E!-kanavalla ja Suomessa C Morella.

Lähde: New York Post, YouTube

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Katso video!

Inspiraatiota Justin Bieberiltä! Ex-vaimo tatuoi Amadeus Lundbergin niskan – ”Sattui kamalasti!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!