Oho
Katso videot!
Rockyn treeni on yhä kuuluisa.

Katso kuva: Tämä koira treenaa kuin Rocky Balboa - itse Sylvester Stallonekin fanittaa!

04.09.2019 09:05

Koirasta, joka on varastanut kovan treenirutiininsa suoraan Rocky Balboalta, on tullut todellinen sometähti. Netissä leviävällä videolla suloinen koira on kopinut Rockyn kuuluisan treenimontaasin aina musiikkia myöden.

Video julkaistiin alun perin Instagramissa Sylvester Stallonelle omistetulla fanitilillä, @ rockybalboa.1976. Nimi viittaa ensimmäisen Rocky-elokuvan julkaisuvuoteen. Sittemmin viraalivideo on kiinnittänyt jopa itsensä Stallonen huomion. Stallone, joka on esittänyt fiktiivistä nyrkkeilijää valkokankaalla yli 40 vuoden ajan, jakoi videon myös omalla Instagram-tilillään.

– Jos Rocky hankkisi uuden koiran, niin näin siinä saattaisi käydä, Stallone kirjoitti yli miljoona kertaa katsotun videon yhteydessä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Rockylla oli elokuvissa oma koira, suurikokoinen bullmastiffi nimeltä Butkus. Koira, joka oli myös tosielämässä Stallonen lemmikki, nähtiin kahdessa ensimmäisessä elokuvassa.

Lähde: Men's Health

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!