Katso videot!

Karvanpoistomainoksessa näkyy vihdoin karvoja - katso video!

Oho | 05.07.2018 14:12

Ironista kyllä, karvanpoistoon tarkoitettuja tuotteita esittelevissä mainoksissa ei yleensä ikinä nähdä ihokarvoja. Jostain syystä ainoastaan täysin karvattomat mallit ajelevat jo valmiiksi siloisia sääriään televisiossa. Onneksi tähän sekoiluun on vihdoin saatu muutos, sillä Billien uudessa mainoksessa nähdään oikeita naisia ja ihkaoikeita ihokarvoja.

Valokuvaaja Ashley Armitagen kuvaama mainos on osa yhtiön Project Body Hair-kampanjaa, joka esittää tavallisia naisia, joilta löytyy säärikarvoja, kainalokarvoja ja häpykarvoja. Toisin kuin muut yritykset, Billie haluaa muistuttaa naisia siitä, että karvoitus on luonnollinen asia ja jokaisen naisen pitäisi saada tuomitsematta päättää, miten karvojaan kohtelee.

– Niitä löytyy kaikilta, jopa naisilta. Maailma yrittää esittää, kuin se ei olisi totta, mutta se on, brändin mainoksessa selitetään:

– Joten koska vain, kuinka vain haluatkin, tai jos yleensäkään haluat, ajella karvasi, me autamme.

LUE MYÖS: Missi-Pihla Koivuniemi yllättää intiimillä paljastuksella: En ole leikannut alapääkarvoitustani enää vuosiin! 

Ashleyllä on jo ennestään kokemusta kehopositiivisuudesta. Hän on jo vuosien ajan esitellyt Instagram-tilillään naisia ja heidän karvojaan. Hän tietää, että naisten karvoitus on aihe, joka herättää yhä polemiikkia, mutta häntä se ei ole hidastanut.

– Aina kun laitan bikinikuvan, jossa näkyy häpykarvoitusta, saan samanlaisisa vihamielisiä ja tietämättömiä kommetteja yhä uudelleen ja uudelleen. "Ällöttävää", "kuvottavaa","epähygieenistä", Ashley luettelee:

– Kehon karvoitus on tervettä ja luonnollista. On myös täysin kiinni yksilöstä, mitä hän haluaa tehdä omalla kehollaan.

 

A post shared by ASHLEY ARMITAGE (@ladyist) on

 

A post shared by ASHLEY ARMITAGE (@ladyist) on

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavenettiin leikkauksella!”

Katso video!

Kalle Palander vaihtoi rinteet baariin! Alppihiihdon maailmanmestaria ei enää laskettelu kiinnosta – after skissä avautui uusi maailma!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!