Oho

Karkit korvattiin mintunlehdillä! Näin 19-vuotias Josephine pudotti puolet painostaan – ”Koko elämänasenteeni oli muututtava!”

23.10.2019 20:36

Australian Queenslandissa asuva Josephine Desgrand, 19, oli ollut lapsesta alkaen pyöreä, kuten koko hänen perheensä.

15-vuotiaana Josephinen vaakalukema näytti jo 122 kiloa.

– Olin riippuvainen suklaasta ja muista makeisista. Sokerihimoni vain paheni teini-iässä. Eräänä päivänä peilin edessä jouduin toteamaan, etten enää ole pyöreä, vaan XXL-kokoinen ja lihava, Josephine naurahtaa.

Vertaistukea netistä

Josephine sai laihdutuskimmokkeen seuratessaan Instagramista ja YouTubesta somevaikuttajien ja tavisten laihdutusprojekteja.

– Nähdessäni monenkokoisten ihmisten muodonmuutokset tajusin voivani tehdä saman itsekin. Kuvat ja videot motivoivat minua hylkäämään valmis- ja roskaruuat, ja sain tuntemattomiltakin vinkkejä niiden korvaamiseksi.

– Karkkihimonikin talttuu nykyisin sillä, että pureskelen mintunlehtiä, Josephine esitelmöi.

– Jatkossa joudutte ruokaohjeitteni lisäksi seuraamaan myös vauvavatsani kasvua, 19-vuotias superlaihduttaja tiedotti elokuussa.
– Jatkossa joudutte ruokaohjeitteni lisäksi seuraamaan myös vauvavatsani kasvua, 19-vuotias superlaihduttaja tiedotti elokuussa.

 

Tärkein oppi oli, ettei laihtuminen ole pelkkä ruokavalion muutos.

– Koko elämänasenteeni oli muututtava. Jos olin lankeamaisillani herkkuihin, riensin nopeasti tietokoneen ääreen, jossa katselin uudestaan ja uudestaan videoita tavallisten ihmisten laihdutusprojekteista.

Hän jakaa nyt vuorostaan omilla somekanavillaan laihdutukseen ja elämänlaatuun liittyviä vinkkejä. Uusi ulkomuoto rohkaisi häntä vihdoinkin myös käymään treffeillä, ja poikaystävä löytyikin nopeasti.

– Raskaudenaikainen ruokavalio ja liiallisten raskauskilojen välttely on seuraava kiinnostuksen kohteeni, sillä voin iloksenne paljastaa olevani jo neljännellä kuulla raskaana, Josephine uutisoi elokuun puolivälissä someseuraajilleen.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:MVPHOTOS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!