Oho
Uusi lomakohde on vain ylipainoisille.

Karibialainen lomaparatiisi on vain ylipainoisille!

27.10.2017 22:03

Karibialla sijaitseva lomakohde on suunnattu yksinomaa ylipainoisille.

Kaksi vuotta sitten avattu Eleuthera Bahamas on luotu erityisesti lihavia asiakkaita varten. Rantalomakohteen omistajan, James Kingin mukaan hotelli on suunniteltu yli 190-kiloisille vieraille. Rakennus on räätälöity tavallista kookkaampia asiakkaita varten; oviaukot ovat tavallista leveämmät, tuolit on valmistettu erityisen tukevasta puusta, ja sängyt on vahvistettu terästangoilla. Buffet-aamiainen, lounas ja päivällinen sopivat asiakkaille, joilla on hyvä ruokahalu.

– Se on paikka, johon voit tulla viettämään hyvän loma, ilman tuomitsemista, King selittää.

King sai idean lomakohteeseen noin 14 vuotta sitten. Hän huomasi omalla lomamatkallaan, miten ylipainoinen hotellin vieras hajotti rantatuolin. Kingin mukaan asiakas joutui maksamaan tuolin.

Kingin hotellin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Adam ja Ami Flahery. 150 kiloa painava Ami sanoo tunteneensa epävarmuutta vartalostaan koko heidän kuherruskuukautensa ajan Egyptissä.

– Nyt saatan hypätä altaaseen murehtimatta siitä, kuinka paljon vettä roiskuu, hän sanoo.

– Tai voin paistatella aurinkotuolissa, joka on valmistettu kestävästi brasilialaisesta puusta, joten minun ei tarvitse pelätä sen rikkomista. Olen aiemmin rikkonut muovisia aurinkotuoleja ja vaikka olen aina nauranut asialle, olen ollut häpeissäni.

Lähde: The Independent

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!