Oho
Katso videot!

Karhun raatelema mies joutui hain uhriksi! Katso video!

25.04.2018 18:45

Dylan McWilliamsia ei ole siunattu tuurilla. Vaikka haihyökkäyksen kohteeksi joutuminen on äärimmäisen harvinaista, 20-vuotiaalle kävi juuri niin, kun hän oli lomaillemassa Havaijilla. Eikä siinä vielä kaikki. Viimeisen neljän vuoden aikana hän on joutunut myös karhun raatelemaksi ja kalkkarokäärmeen uhriksi.

Coloradosta kotoisin oleva nuorimies oli torstaina (19.4.) vatsalautailemassa Kauain edustalla, kun hai hyökkäsi. Noin parimetrinen eläin, jonka uskotaan olleen tiikerihai, puri McWilliamsia jalkaan. Miehen onnistui uida loukkaantuneena 30 metrin matka takaisin rannalle, jossa hänelle soitettiin ambulanssi. Hän selvisi tilanteesta suhteellisen vähin vammoin, ja hänet lähetettiin sairaalasta kotiin tikattuna.

Uskomatonta kyllä, McWilliams oli viime vuonna sairaalassa toisen vaarallisen eläimen takia. Karhu hyökkäsi McWilliamsin kimppuun hänen ollessaan kesäleirillä Coloradossa. Mustakarhu raateli miehen päätä. Hän taisteli karhua vastaan lyömällä ja tökkimällä sitä silmiin. Lopulta karhu perääntyi ja McWilliams vietiin sairaalaan, jossa hän sai niin ikään tikkejä. 

Muutamaa vuotta aiemmin Dylan joutui kalkkarokäärmeen puremaksi. Tuolloin hän oli vaeltamassa Utahissa. Purema ei ollut vakava, ja herra selvisi siitä pari päivää kestäneellä pahoinvoinnilla. Dylan myöntää vanhempiensa olevan kiitollisia siitä, että hän on edelleen elossa.

Lähde: Sky News

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!