Hyppää pääsisältöön

Karhun raatelema mies joutui hain uhriksi! Katso video!

Dylan McWilliamsia ei ole siunattu tuurilla. Vaikka haihyökkäyksen kohteeksi joutuminen on äärimmäisen harvinaista, 20-vuotiaalle kävi juuri niin, kun hän oli lomaillemassa Havaijilla. Eikä siinä vielä kaikki. Viimeisen neljän vuoden aikana hän on joutunut myös karhun raatelemaksi ja kalkkarokäärmeen uhriksi.

Coloradosta kotoisin oleva nuorimies oli torstaina (19.4.) vatsalautailemassa Kauain edustalla, kun hai hyökkäsi. Noin parimetrinen eläin, jonka uskotaan olleen tiikerihai, puri McWilliamsia jalkaan. Miehen onnistui uida loukkaantuneena 30 metrin matka takaisin rannalle, jossa hänelle soitettiin ambulanssi. Hän selvisi tilanteesta suhteellisen vähin vammoin, ja hänet lähetettiin sairaalasta kotiin tikattuna.

Uskomatonta kyllä, McWilliams oli viime vuonna sairaalassa toisen vaarallisen eläimen takia. Karhu hyökkäsi McWilliamsin kimppuun hänen ollessaan kesäleirillä Coloradossa. Mustakarhu raateli miehen päätä. Hän taisteli karhua vastaan lyömällä ja tökkimällä sitä silmiin. Lopulta karhu perääntyi ja McWilliams vietiin sairaalaan, jossa hän sai niin ikään tikkejä. 

Muutamaa vuotta aiemmin Dylan joutui kalkkarokäärmeen puremaksi. Tuolloin hän oli vaeltamassa Utahissa. Purema ei ollut vakava, ja herra selvisi siitä pari päivää kestäneellä pahoinvoinnilla. Dylan myöntää vanhempiensa olevan kiitollisia siitä, että hän on edelleen elossa.

Lähde: Sky News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!