Oho

Kannabis-isojalka kompuroi kuokkavieraaksi uutislähetykseen!

16.02.2017 21:00

Fox 4-kanavalla koettiin koominen hetki, kun isojalka kuokki suoraan uutislähetykseen.

Meteorologi Jennifer Pagliei oli valmistautumassa säätiedotukseen Springfieldissa, Massachusettsissa, kun hahmo hänen takanaan kiinnitti katsojien huomion. Lumihangessa tallusteli kannabis-teemainen bigfoot eli isojalka. Kun isojalka huomasi olevansa ruudussa, se yritti lähteä karkuun, kompuroi, ja piiloutui lopulta puskaan.

Halusi huomiota

Myöhemmin ilmeni, että kyseessä on Dave Mech, marihuanan kasvatustarvikkeisiin erikoistuneen Potco-liikeen omistaja. Hänen mukaansa tv-kameraan tallentunut hahmo on nimeltään Potsquatch.

– Olin liikkeessäni odottamassa vieraita New Yorkista, kun näin kameraryhmän valmistautuvan lähetykseen. Huomasin pensaat heidän takanaan, ja tilaisuus oli vain liian täydellinen, Mech kertoo markkinointitempauksestaan, lisäten olevansa erittäin tyytyväinen sen tuloksiin:

– Jossain vaiheessa huomasin, että videota oli katsottu tuhat kertaa... Kun katsoin uudestaan, luku oli puoli miljoonaa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!