fbq
Oho
20.04.2020 12:20
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Boobs
Kaikkien aikojen överein ihmisnukke Cindy on kuin supervamppi eroottisesta scifi-elokuvasta - katso tyrmäävät kuvat!
Oho
20.04.2020 12:20
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tämä näky saa päät kääntymään ja leuat loksahtamaan. Kolmekymppinen perheenäiti Cindy Salfordista, Manchesterista on teettänyt itseensä kymmenientuhansien eurojen kropparemontit, tarkoituksenaan näyttää "elävältä seksinukelta".

Instagram-tilin perusteella tavoite on täytetty. Cindyn ulkonäkö on itse asiassa niin keinotekoinen, että hän voisi olla jostain erikoisesta scifi-elokuvasta, jossa esiintyy seksikkäitä kyborgeja. 

Valtavat rinnat, supermassiiviset huulet, huimat hiustenpidennykset ja doll-vaikutelman luovat meikit pitävät huolen, että nainen ei to-del-la-kaan solahda massaan huomaamatta.

- En välitä kauheasti käydä klubeilla tai sellaisissa enää, sillä kerään niin paljon huomiota, Cindy kertoi The Sunille taannoin.

Cindyn mukaan erityisesti FF-kokoisiksi laajentuneet rinnat kiinnittävät katseet. Miehet tuijottavat hänen uhkeuttaan häpeilemättä. Jotkut jopa vislaavat, kuin hevoselle konsanaan. Sähköpostin ja sometilien "saapuneet" -kansiot täyttyvät himokkaista viesteistä, puhelinnumero on luonnollisesti salattu.

- Itse asiassa saan niin paljon huomiota osakseni, että voisin mennä treffeille eri äijän kanssa vaikka joka päivä.

"Olen nainen, en nukke"

Visuaalisesti tyrmäävä Cindy kuitenkin harmittelee, että miehet ovat niin pinnallisia. 

- Kyllä, minulla on valtavat rinnat ja muutenkin huomattava ulkonäkö. Siitä huolimatta olen nainen, en seksinukke. Miksiköhän miesten on niin vaikea ymmärtää sitä? 

Cindy kertoo, että hän rakasti kaikkea nukkemaista jo lapsena. Nukkemaisen ulkonäön ylläpito koki kuitenkin parikymppisenä hieman takapakkia, kun hän erosi lastensa isästä. Tuolloin, 2010-luvun alkupuoliskolla Cindy päätti laihduttaa nukkemittoihin ja tehdä sarjan kauneusleikkauksia.

Joitakin vuosia myöhemmin, huiman muodonmuutoksen kokenut, Cindy esiintyi brittiläisissä tosi-tv -ohjelmissa ja alkoi saada nimeä Instagram-tähtenä. Loppu on ihmisnukkeskenen historiaa. 

- Myyn rohkeita kuvia itsestäni faneille. Kauneusleikkaukset ovat kalliita!

Juuri nyt hän ei suunnittele uusia operaatioita, mutta hämmästyttävän ulkonäön korjaus- ja ehostusleikkaukset saattavat tulla kyseeseen jo muutamien vuosien sisään. Jäämme odottamaan innolla. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »