Oho

Kaiken maailman juttuja: Sotaveteraanista tuli tiimalasi, Kojak on maailman leppoisin krokotiili, koirille on nyt omia kartanoita – lue ja katso kuvat!

17.04.2018 13:32

Entinen Yhdysvaltain merivoimien sotilas Diana Ringo, 39, pitää yllään korsettia 23 tuntia päivässä säilyttääkseen 18-tuumaisen eli 46-senttisen vyötärönsä. Hän ottaa häkkyrän pois vain, kun käy suihkussa tai treenaa. Diana alkoi kuristaa vyötäröään neljä vuotta sitten saatuaan kaksoset.

– Menetin raskauden myötä muotoni. Painoin 77 kiloa ja vyötäröni ympärysmitta oli 74 senttiä. Päätin hankkia tiimalasivartaloni takaisin, ex-sotilas ylpeilee.

Diana alkoi kuristaa vyötäröään neljä vuotta sitten saatuaan kaksoset.

Kerrottakoon, että naisvyötärön ihannemittana pidetään yleensä 60–70 senttiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Iltapalan aika!

krokotiili

Indonesialaisella krokotiililla Kojekilla on mukavat oltavat, sillä se saa syödä iltapalansa yhdessä perheenjäsentensä kanssa olohuoneessa. Päivät matelija vahtii perheen kolmea pikkulasta pihalle kaivetussa minialtaassa. Krokotiili on asunut isäntänsä Irwanin kanssa jo 20 vuotta.

– Kojek on maailman leppoisin lemmikki, perhe yrittää vakuutella naapureilleen.

Koiralleni kelpaa vain kartano!

koirakartano

Miksi tyytyä piskuiseen koppiin, kun lemmikille voi antaa myös ikioman kartanon? Brittiläinen Hecate Verona -niminen sisustusyritys on jo muutaman vuoden rakentanut vaativille asiakkailleen kattoja pään päälle. Valittavana on siirtomaa-ajan huviloita, roomalaistyylisiä linnoja ja espanjalaispalatseja. Hinnat liikkuvat 36 000 ja 205 000 euron välillä.

– Suunnittelu alkaa tutustumalla koiran luonteeseen. Sitten päätämme ikkunoiden ilmansuunnat ja niiden määrät. Tarvittaessa rakennamme myös koiralle sopivan pihan tai puutarhan, firma kehuu.

Unohda vuoret, aloita jääluolakiipeily!

jääluolakiipeily

Vuorikiipeily on vanhanaikaista ainakin Ranskan Alpeilla asuvien kiipeilyoppaiden Mathisin ja Jeffin mielestä. He kuljettavat ammatikseen turisteja Mont Blancille. Vapaa-aikanaan miehet laskeutuvat luonnon muovaamaan ikijääkaivokseen, ja kiipeilevät sen 200 metrin syvyisillä seinillä.

– Ilmastonmuutos ja turistit eivät ole vielä ehtineet tänne asti, mutta keskikesän helteillä harrastus on liian niljakasta. Silloin suuntaamme huilaamaan Rivieran rannoille.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!