Oho

Kadonnut minihevonen löytyi talon katolta!

14.07.2018 17:06

Minihevonen katosi tällä viikolla myrskyn riepottelemassa Japanissa. Leaf-niminen heppa löytyi myöhemmin talon katolta.

Terapialemmikkinä toiminut Leaf katosi, kun myrksyn nostattama tulva vei sen mukanaan. Tilan omistajat seurasivat avuttomina, kun eläin kulkeutui veden ja mudan mukana silmän kantamattomiin. Etsintäpartio yritti löytää minihevosen, mutta turhaan. Kaikki olivat varmoja, että yhdeksänvuotias Leaf oli hukkunut. Heillä oli kuitenkin edessään elämänsä yllätys.

Tilalla työskentelevä Mari Tanimoto, 49, sanoo, ettei hän ollut uskoa korviaan, kun hänelle soitettiin, että Leaf on löytynyt. Leaf seisoi hävityksen keskellä, erään talon katolla. Mutainen hevonen oli loukannut jalkansa, mutta muuten se kunnossa. Talon asukkaat ovat hämillään siitä, kuinka eläin on päätynyt katolle. Heidän mukaansa vedenpinta ei koskaan noussut niin korkealle. Myös Leafin alas saaminen osoittautui haasteelliseksi. Lopulta pelastajat kehittivät strategian, jossa eläin siirrettiin ikkunasta talon sisälle ja sitä kautta ulos kadulle. Hevoselle syötettiin pelastusoperaation ajan porkkanoita, jotta se pysyisi rauhallisena. Tanimoto myöntää olleensa niin iloinen Leafin näkemisestä, että hän vuodatti kyyneliä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Emilia ja Wallu palasivat yllättäen yhteen ja muuttivat avoliittoon – ystäviltä järkyttynyt reaktio!

Katso video!

Topi Sukari hemmottelee Nadja-rakastaan Suomen kalleimmassa hotellissa – varsinainen synttärilahja jätti kuitenkin hampaankoloon: Rouvalle ei kelvannut Ferrari!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!