Hyppää pääsisältöön
Labradorinnoutaja palasi kotiin 10 vuoden jälkeen.

Kadonnut Abby-koira palasi kotiin 10 vuoden jälkeen!

Abby-koira katosi mystisesti 10 vuotta sitten. Koira ehdittiin jo julistaa kuolleeksi. Nyt se on palannut perheensä luo.

Vuonna 2008 yksivuotias labradorinnoutaja leikki omistajansa Debra Suierveldin takapihalla yhdessä lasten kanssa. Koira pääsi karkuun, eikä perhe sen koommin nähnyt sitä. Lopulta perhe tuli siihen tulokseen, että koira oli kuollut. Viime viikolla he saivat kuitenkin kokea elämänsä yllätyksen. Suierveldit saivat puhelun, jossa kerrottiin, että Abby oli otettu kiinni. Aiemmin samana päivänä, Abby oli ilmestynyt Judy Spieringin kynnykselle, noin 13 kilometrin päässä Suierveldien kodista.

Ensin Debra luuli, että puhelu koski heidän uusia koiriaan. Koska koirat olivat hänen mukanaan, hän arveli, että soittajan oli täytynyt erehtynä. Abbyn mikrosiru kuitenkin todisti, että kyseessä oli todellakin kymmenen vuotta sitten kadonnut lemmikki.

– En tiennyt, mitä sanoa, Debra myöntää:

– Luulimme, että se oli kuollut. Minusta tuntuu kuin osa lasteni lapsuudesta olisi palannut, osa perhettämme on palannut. Tämä on todella mahtavaa.

Debra sanoo 22-vuotiaan tyttärensä purskahtaneen itkuun, kun hän kuuli Abbyn löytyneen. Abby, joka oli löydettäessä varsin hyväkuntoinen, on nyt päässyt takaisin kotiin. Uskomatonta kyllä, koira tottelee edelleen nimeään ja hallitsee kaikki Suierveldien sille aikanaan opettamat temput. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!