Hyppää pääsisältöön
Naisen vessatapa kummastuttaa.

Kadonneiden sukkien mysteeri ratkesi! Tyttöystävä käytti niitä takamuksensa pyyhkimiseen - "Ostan sinulle uusia!"

Yhteen muuttaminen on suuri askel parisuhteessa. Useien se on myös silmiä avartava kokemus, sillä toisesta saattaa paljastua aivan uusia, eikä aina niin ihania piirteitä. 28-vuotias mies haki Redditin parisuhdepalstalta henkistä tukea, kun hän löysi sukistaan ulostetta pian sen jälkeen, kun hän oli muuttanut yhteen tyttöystävänsä kanssa. 

Epäily herää

Nuorimies kertoo muuttaneensa muutama kuukausi sitten yhteen rakkaansa kanssa. Pian hän alkoi ihmetellä, mihin hänen sukkansa olivat kadonneet. Koska hänen tyttöystävänsä aina suorastaan vaatimalla vaati saavansa hoitaa pyykinpesun, mies päätti tarkistaa, olisivatko sukat päätyneet pesukoriin. 

- Menin katsomaan pyykkikorista, mutta se oli tyhjä, joten tarkistin myös pesukoneen ja kuivausrummun. Molemmat olivat tyhjiä, hän kirjoittaa:

- En keksinyt, mihin kaikki salisukkani olisivat voineet kadota, joten luonnollisesti ajattelin kysyä asiaa tyttöystävältäni, koska hän kerran on meillä se, joka hoitaa pyykit.

Naisen reaktio oli yllättävä.

- Hän meni hiljaiseksi, punastui ja juoksi ulos huoneesta. Kun menin katsomaan, oliko hän kunnossa, hän ei suostunut puhumaan minulle, mies jatkaa:

- Kysyin asiaa uudelleen ja hän suuttui minulle ja huusi: "Ostan sinulle uusia!"

Totuus

Karu totuus paljastui eräänä päivänä, kun mies oli viemässä roskia ulos. Hän löysi roskapussista parin omia sukkiaan, jotka olivat ulosteen peitossa. Tällä kertaa naisen oli kerrottava totuus.

- Hän tunnusti käyttävänsä sukkia tehtyään tarpeensa. Sain selville, että hän hoitaa pyykit aina siksi, että hän piilotteli sitä, että hän käyttää pyyhkimiseen sukkia, pääasiassa omiaan, kirjoituksessa paljastetaan:

- Hän sanoo olevansa pöpökammoinen ja hän pelkää vessapaperin repeävän niin, että hänen kätensä likaantuisivat. Hän käyttää sukkia, koska ne peittävät koko käden. Käytön jälkeen hän heittää ne pois. Hän käytti minun sukkiani, koska hänellä ei ollut omia jäljellä.

Mies toivoo, että hän voi tulevaisuudessa "nauraa asialle", mutta lähes 6000 kommentoijaa olivat hänen kanssaan yhtä mieltä siitä, että naisen tapa on vähintäänkin erikoinen. Naiselle suositeltiin terapiaa ja osa ehdotti, että pari sijoittaisi bideeseen.

Lähde: MirrorReddit


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!