Hyppää pääsisältöön
Poliisille luovutettiin maailmansodan aikainen räjähde.

Kääk! Mies käytti pommia ovistopparina vuosikymmeniä!

Pommiryhmä hälytettiin sunnuntaina (26.11.) töihin Exeterissä, Englannissa. Syynä oli räjähde, jota iäkäs herra oli käyttänyt ovistopparina. 

Poliisilaitokselle käveli mies, joka kantoi mukanaan toisen maailmansodan aikaista pommia. Iäkäs räjähde oli pakattu rennosti Wilko-marketin muovipussiin. Mies kertoi poliisille päättäneensä hankkiutua eroon pommista, jota hän oli käyttänyt ovistopparina vuosikymmenien ajan. Hän halusi luovuttaa räjähteen, sillä se oli ruostunut. Pommi oli ehtinyt olla miehen hallussa nelisenkymmentä vuotta.

Paikalle hälytettiin pommiryhmä, joka tutki esineen ja totesi, että se oli jo tehty toimintakyvyttömäksi.

– Se on luultavasti peräisin 1950-luvulta, ja poliisi tuhoaa sen suorittamalla hallitun räjäytyksen, kommentoi Devonin ja Cornwallin poliisin tiedottaja.

Mies toi räjähteen poliisilaitokselle osana poliisin kampanjaa, jossa ihmiset saavat luovuttaa aseita ja räjähteitä viranomaisille ilman rangaistusta. Poliisi on saanut kampanjan merkeissä törmätä jo useampiin erikoisiin aseisiin. Poliisille on luovutettu jo muun muassa starttipistooli, sekä vanhoista gangsterielokuvista tuttu Webley-revolveri.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!