Oho

Julkkikset ja rikkaat palkkaavat nyt luksuslastenhoitajia - näitä ominaisuuksia ja taitoja heiltä odotetaan!

20.05.2019 21:45

Maija Poppanen oli aikanaan hyvän lastenvahdin perikuva, mutta nykyään sekään ei riitä. The Huffington Postin mukaan etenkin julkkikset ja muut varakkaat vanhemmat etsivät nyt lastenhoitajaa, jolla on piirteitä myös James Bondilta.

Arvostettu englantilainen Norland College kouluttaakin nyt moderneja luksuslastenhoitajia, jotka osaavat sekä laittaa ruokaa että tapella. 

Lue myös: Rikkaat vanhemmat palkkaavat lastenhoitajia huolehtimaan heistä itsestään!

Esimerkiksi Britannian kuninkaallinen perhe on ihastunut akatemian lastenhoitajiin, jotka ovat saaneet kansan joukossa lempinimen "Scary Poppins". Akatemian lastenhoitajat osaavat suojella lapsia tilanteessa kuin tilanteessa, niin kidnappaajilta kuin terroristeiltakin.

Prinssi William ja Kate Middleton ovat palkanneet akatemian entisen oppilaan, Maria Borrallon huolehtimaan heidän kolmesta lapsestaan. On arveltu, että myös prinssi Harry ja Meghan Markle valitsisivat lapselleen hoitajan, joka hallitsee ruoanlaiton ja ompelun ohella taistelulajit ja joka osaa laittaa paparazzit ojennukseen.

Lue lisää: Herttuatar Meghan uhmaa perinteitä – palkkaa lastenhoitajan ulkomailta!

– He ovat lastenhoitopalvelujen creme de la creme, sanoo British American Household Staffing-lastenhoitotoimiston edustaja Anita Rogers lehdessä.

– Meghan ja Harry tarvitsevat lastenhoitajan, joka huolehtii lapsen turvallisuudesta ympäri vuorokauden.

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!