Oho
Katso videot!

Julkinen riita seksipuuhissa hajonneesta sängystä - äiti vaatii tyttäreltään 1900 euron korvausta!

28.10.2019 21:02

Vihainen äiti haastoi tyttärensä "oikeuteen", koska tämä rikkoi hänen sänkynsä harrastamalla siinä seksiä. Äiti ja tytär esiintyivät hiljattain australialaisessa Trial By Kyle-televisio-ohjelmassa.

Äidin ja tyttären välit olivat tulehtuneet tapahtuman seurauksena niin pahasti, että he tuskin puhuivat toisilleen. Nicole-äiti, joka on menossa naimisiin, halusi saada riidan poikki ennen hääpäivää, sillä Rhiannon-tyttären olisi tarkoitus toimia hänen morsiusneitonaan. Niinpä hän antoi asian tv-persoona Kyle Sandilandsin ratkaistavaksi.

- Kumppanini ja minä olimme viikon matkalla ja Rhiannon toimi sillä aikaa talovahtina. Sanoin, että hän voisi yöpyä vierashuoneessa, jossa on mukava, queen-kokoinen sänky. Siinä ei ole mitään vikaa. Kun palasimme kotiin, talossa oli kamala sotku ja kun menin yläkertaan makuuhuoneeseeni, huomasin, että sänkyni oli rikki, Nicole kertasi ohjelmassa.

Tunnustus

Rhiannon myönsi harrastaneensa seksiä äitinsä sängyssä. Hän kertoi sängyn hajonneen "intensiivisen intohimon" voimasta. Sandilands ihmetteli, miksi tyttö oli harrastanut seksiä äitinsä sängyssä.

- Rehellisesti sanottuna, ystäväni olivat siinä toisessa sängyssä, Rhiannon vastasi.

Nicole vaati tyttäreltään 2099 dollarin, eli noin 1900 euron, korvauksia. Tyttö piti äitinsä vaatimuksia kohtuuttomina ja sanoi, ettei hänellä ola varaa maksaa summaa. Hän väitti myös, että äidillä oli osansa sängyn tuhoamisessa.

- Olen kuullut tarinoita, joita tytär ei voi koskaan unohtaa.

Sandilands kuitenkin päätti jutun Nicolen hyväksi.

- Rhiannon, sinä todella olet vastuussa äitisi sängyn rikkomisesta, joten maksettavaksesi lankeaa 2099 dollaria, jotta äitisi voi täydellistää avioliittonsa omassa sängyssään.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!