Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Perheen selfie meni pilalle.

Joku vilautti perheen lomakuvan taustalla ja internet sekosi! Katso häijy tissibombaus!

Cypressistä, Texasista kotoisin olevan perheen lomamatkasta tuli ikimuistoinen, mutta väärästä syystä. Kun perheenäiti Monica Davila kävi läpi lomakuvia, hän löysi joukosta roisin yllätyksen. Perheelle tuntematon nainen oli tehnyt photobombin perhepotrettiin, tissi paljaana.

– Hänen rintansa, nänninsä, kaikki oli esillä, ABC13:n haastattelema Davila sanoo:

– Yritimme luoda muistoja, mutta jonkun misun rinta kuvissa estää meitä tekemästä niin.

"Epäkunnioittavaa"

Davilan mukaan perhe päätti tehdä yhteisen reissun Garner State Park-puistoon hänen miehensä hiljattain menehtyneen isoäidin kunniaksi.

Matkan tarkoituksena oli luoda perheeseen uusia, positiivisia muistoja. Vaikka retki sujui hyvin, on Davila järkyttynyt ja harmissaan pieleen menneestä valokuvasta.

- Meillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä siellä oli meneillään. Koen hänen käyttäytyneen todella epäkunnioittavasti, hän lisää.

Davila päätti jakaa kuvan Facebookissa. Vaikka monen mielestä kyseessä oli harmiton pila, Davila päätti tehdä asiasta ilmoituksen poliisille.

- Minusta hänet on asetettava vastuuseen. Hän toimi väärin. Siellä oli lapsia. Minusta tämä ei ole mikään pikkujuttu... Ajattelin, että pistetään kuva viraaliksi, jotta voimme ainakin nolata hänet.

Poliisi ei ole viimeisimpien tietojen mukaan ryhtynyt toimenpiteisiin.

Lähde: ABC13

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!