Oho

Jeremy ei ehkä olekaan "maailman kuumin rikollinen": tämä paha poika saa jalat takuulla veteläksi, huh - kuva!

02.09.2017 22:03

Jeremy Meeks on noussut koko kansan tietoisuuteen kuumana rikollisena. Meeks pidätettiin vuonna 2014 laittoman aseen hallussapidossa ja autovarkaudesta.

Meeksin pidätyskuva oli kuitenkin sen verran imarteleva, että tieto komeasta rikollisesta lähti leviämään kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Meeks sai pian sopimuksen mallitoimiston kanssa, jätti vaimonsa ja alkoi seurustelemaan Topshop-perijätär Chloe Greenin kanssa.

LUE: Rikollisesta huippumalliksi – Jeremy Meeks nappaili yläosattomissa selfieitä Barbadoksella, mikä runko!

LUE: Vihdoinkin - ""maailman komein rikollinen"" rokkasi Nykin muotiviikoilla!

Nyt Meeksin on kuitenkin aika luovuttaa kruununsa, sillä internetin on vallannut uusi kuuma rikollinen. Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva, 20-vuotiaan Mekhi Alante Luckyn pidätyskuva on sulattanut naisten sydämet.

Mekhi Alante Lucky

Mekhi pidätettiin huhtikuussa 2016 ylinopeudesta ja autovarkaudesta. Kun hänen pidätyskuvansa julkistettiin, sai Mekhi nopeasti lempinimen Prison Bae. Mekhin suurin lahja ovat hänen eriväriset silmänsä, joista toinen on ruskea ja toinen sininen. 

Mekhi Alante Lucky

Nyt myös Mekhi on solminut sopimuksen Claire's Modeling Agency-mallitoimiston kanssa. Instagramissa hän on kerännyt jo tuhansia faneja.

 

Mekhi of St.Claire Models @demantistclaire | www.ahmadbarber.com

A post shared by Ahmad Barber (@ahmadbarber) on

Faneja ei tunnu haittaavan, että miehen pitkästä rikosrekisteristä löytyy muun muassa autovarkauksia, naisen pahoinpitely, murtoja ja virkavallan vastustamista. Hän on myös rikkonut ehdonalaistaan.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!