Oho

Järkyttävä rikosaalto käynnissä Meksikossa: Turisteja siepataan ja sidotaan alastomina lyhtypylväisiin!

06.10.2018 20:23

Meksiko on suosittu lomakohde sekä amerikkalaisten että eurooppalaisten keskuudessa. Turistien rakastamaan Puerto Vallartaan ei kuitenkaan kannata suunnata juuri nyt, ellei halua joutua eriskummallisen rikoksen uhriksi.

Kaupunkia piinaa parhaillaan mystinen rikosaalto, joka on järkyttänyt niin paikallisia kuin turisteja. Jo useita ihmisiä on siepattu, riisuttu ja sidottu alastomina lyhtypylväisiin. Uhrien pakarat ovat punertaneet ilmeisesti piiskauksen seurauksena.

Paikallinen poliisi vahvistaa, että tapauksia on ollut lukuisia. Paikallinen media on raportoinut tähän mennessä ainakin kymmenestä tapauksesta. Viranomaiset ovat ilmoittaneensa tutkivansa tekoja parhaillaan, mutta toistaiseksi tekijöitä ei ole saatu kiinni. Ilmassa on ollut spekulaatiota, että asia saattaisi liittyä paikallisiin jengisotiin, mutta varsinaisia todisteita asiasta ei ole. Arveluja on siivittänyt se, että uhrien hiuksiin on ajeltu R-kirjain, mikä saattaa viitata "rottaan" tai "varkaaseen".

Uhrit eivät ole olleet halukkaita puhumaan poliisille ja moni heistä on väittänyt, etteivät he muista tapahtumista mitään. Vain yksi uhreista on kertonut, että hänet haettiin kotoaan maatilalle, jossa häntä pahoinpideltiin hänelle tuntemattomien ihmisten toimesta.

Matkatoimistot kehottavat ihmisiä aina tiettyyn varovaisuuteen Meksikoon matkustettaessa.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!