Järjestö haluaa tarjota pedofiileille alaikäisiä seksinukkeja!

Oho | 07.08.2017 11:01

Britannialainen hyväntekeväisyysjärjestö ehdottaa, että julkisen terveydenhuoltojärjestelmän tulisi tarjota pedofiileille lapsimaisia seksinukkeja maksutta.

StopSo-järjestön mukaan pedofiileille pitäisi kirjoittaa reseptejä, jonka avulla he saisivat käyttöönsä realistisen näköisiä, alaikäisiä tyttöjä kuvastavia seksinukkeja. Järjestö uskoo, että palvelu saattaisi auttaa seksuaalirikollisia "hallitsemaan käyttäytymistään". 

– Jos joku myöntää tuntevansa seksuaalista vetovoimaa nuoria lapsia kohtaan, mutta haluaa auttaa varmistamaan, ettei hän tule koskaan toteuttamaan halujaan, jotta hän ei vahingoittaisi lapsia, silloin kenties yhteiskunnan tulisi harkita nukkejen käyttöä, selittää järjestön puheenjohtaja Juliet Greyson.

– Terapian ja ohjauksen ohella voitaisiin myöntää resepti lapsinuken käyttöön, jotta voisimme auttaa yksilöä pysymään kaidalla polulla.

Greyson paljastaa tietävänsä tapauksen, jossa eräällä miehellä oli käytössään kaksi nukkea. Hänen mukaansa kyseinen mies oli "erittäin tyytyväinen voidessaan käyttää nukkeja sen sijaan, että hän koskettelisi lapsia".

Lastensuojelujärjestö kauhuissaan

Lastensuojelujärjestö NSPCC ei kuitenkaan jaa Greysonin näkemyksiä. Järjestön johtajan, Jon Brownin, mukaan alaikäisiä muistuttavat nuket saattaisivat pikemminkin rohkaista kuin hillitä pedofiileja.

– Ei ole olemassa todisteita siitä, että niin kutsutut lapsiseksinuket voisivat estää potentiaalisia hyväksikäyttäjiä toteuttamasta rikoksia oikeita lapsia kohtaan, sanoo Brown.

–  Itse asiassa on olemassa riski, että nämä nuket, ja muut realistiset apuvälineet, saattavat turruttaa käyttäjiä, ja normalisoida käytöstä heidän omissa silmissään.

Lähde: International Business Times

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!